БУСФОР, ОНЛАЙН-СЕРВІС

Юридична назваІ-ТРЕВЕЛС, ТОВ
Юридична адреса
03056, м. Київ, вул. Польова, 21

Продукція, послуги

Фото — БУСФОР, ОНЛАЙН-СЕРВІС Пропонуємо послуги з організації подорожувань.

Купуйте квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі. Тут завжди можна вибрати оптимальний для себе варіант за ціною і умовами поїздки: від економ-класу до автобусів з VIP обслуговуванням за розумну ціну.

Інформація про компанію

Busfor.ua - онлайн бронювання і продаж квитків на автобуси по Україні та Європі. Цікавинки про країни, міста та подорожі.

Прагнемо надавати своїм клієнтам простий і зручний сервіс для пошуку та придбання дешевих квитків на автобуси у різні напрямки. В онлайн режимі користувачі сайту можуть переглядати всі доступні варіанти поїздки та легко оплачувати квитки банківською карткою на сервісі Busfor, готівкою кур’єру або у відділеннях ”Нова Пошта”, у терміналах або касах партнерів.

Ціни на квитки, зазвичай, встановлюють самі перевізники. Busfor завжди намагається надавати своїм клієнтам мінімальну вартість квитків за ціною, як на автовокзалі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35389109
Керівник
Мірошніченко Роман Олександрович — директор
Дата реєстрації10.09.2007
Дата оновлення05.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «І-ТРЕВЕЛС, ТОВ» присвоєно код 35389109.

Керівником підприємства «І-ТРЕВЕЛС, ТОВ» є Мірошніченко Роман Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «І-ТРЕВЕЛС, ТОВ» — м. Київ, вул. Польова, 21.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «І-ТРЕВЕЛС, ТОВ» офіційний сайт: https://busfor.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваІ-ТРЕВЕЛС, ТОВ
Юридична адреса
03056, м. Київ, вул. Польова, 21
E-mail
Відгуки про компанію «БУСФОР, ОНЛАЙН-СЕРВІС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах