СЛАВУТИЧБУД, ПП

Фактична адреса
07100, Київська обл., М. Славутич, будбаза, вул. Залізнична, 6
Юридична адреса
07100, Київська обл., м. Славутич, квартал Добринінський, 15, к. 20
Поштова адреса
07100, Київсько обл., м. Славутич, а/с 229 ПП СлавутичБуд

Продукція, послуги

Наше підприємство пропонує Вам майстерню (ПРМ) на базі 20-ти футового або 40-ка футового морських контейнерів. ПРМ комплектується наступним обладнанням: - верстаками слюсарними, - компресорами різної модифікації як для пневмоінструменту, так і для шиномонтажного обладнання; - токарними, токарно-фрезерними, свердлильними і заточувальні верстатами (за заявкою); - слюсарними тисами;-металевими інструментальними шафами; - металевими Шафа для одягу;-бензиновим або дизельним генераторами (за заявкою); - зварювальними апаратами
Наша продукція сертифікована

Інформація про компанію

Наше підприємство пропонує Вам будівельникам, монтажникам, транспортникам, ремонтникам як малим так і великим організаціям і підприємствам новинку на ринку України та країн колишнього Союзу, а саме «Пересувну ремонтну майстерню» (ПЗМ) на базі 20-ти футового або 40-ка футового морських контейнерів.
 У чому перевага розміщення пересувної майстерні на базі контейнерів???
      Габаритні розміри 20-ти футового контейнера (ДхШхВ) 6,060 х2, 440х2, 590м і у 40-ка футового контейнера (ДхШхВ) 12,190 х2, 440х2, 590м що дозволяє виконувати транспортування виробу будь-яким видом транспорту: вантажними автомобілями, залізницею, морським транспортом .
      Наявність верхніх і нижніх кутових фітингів дозволяє виконувати навантаження майстерні вантажопідйомними механізмами і кріплення до будь-якому майданчику або платформі для транспортування.
      Посилений каркас підлоги і конструктивні особливості контейнерів дозволяють розміщувати обладнання вагою до 20 тонн.
      Не маловажним фактором є те, що ПЗМ Ви зможете розмістити у себе на підприємстві, встановлюючи на причіп або шасі, зареєструвавши в Державному Технічному нагляді не проводячи постановку на облік в ДАІ або встановити на транспортні засоби, наявні в наявність. Цим Ви економите грошові кошти на покупку шасі або причепа.
      Якщо у Вас будівельний об’єкт або кар’єрна розробка перебуває далеко від основної ремонтної бази і Вам необхідно виконати оперативно ремонт обладнання, скоротивши при цьому простий технологічного процесу, то тут Вам незамінне послужить наш виріб.
      Пересувна ремонтна майстерня (ПЗМ) експлуатується з температурним режимом від -35 до +40 C 0, для комфорту під час виконання ремонтних робіт передбачена установка мобільного підлогового кондиціонера працює в режимі тепла і холоду. Стіни ПЗМ утеплені базальтовим утеплювачем 50мм з використанням супер дифузійної плівки (паро і гідробар’єр) і обшита металевим профілем ПС-6 або ПС-8.
      Інженерні електро мережі виконані за стандартами ISO-9001. Передбачають підключення як 380V, так і 220V. Електропроводка всередині виробу виконана зовнішня в пластикових коробах для зручності обслуговування, а так само передбачає підключення обладнання напругою 380V, так і 220V. Для місцевого освітлення робочого місця передбачено освітлення напругою до 42V.
       ПЗМ на базі 40-ка футового контейнера, універсальна і вигідна тим, що частина приміщення можна використовувати під майстерню, а іншу частину для розміщення обслуговуючого персоналу з комплектацією ліжками, кухонними меблями, електро плитою, сантехнічним обладнанням (водонагрівальним баком, мийкою кухонних, душовим боксом , унітазом, умивальником і т. п.)
        Залежно від роду виконуваних ремонтних робіт ПЗМ комплектується наступним обладнанням:
- Верстаками слюсарними, як одне тумбовий, так і двох тумбовий з перфорованими стійками для розміщення навісних полиць під слюсарний інструмент (ключі, викрутки тощо);
- Компресорами різної модифікації як для пневмоінструменту, так і для шиномонтажного обладнання;
- Токарськими, токарно-фрезерними, свердлильними і заточувальні верстати (за заявкою);
- Слюсарними тисами;
-Металевими інструментальними шафами;
- Металевими одежна шафа;
-Бензиновим або дизельним генераторами (за заявкою);
- Зварювальними апаратами;

          Наша продукція сертифікована і виготовляється згідно з вимогами:
 ГОСТ 23118-78, ГОСТ 22853-86; НАПБ А.01.001-04 «Правила пожежної безпеки в Україні»;
  ДНАОП 0.00-1.32-01 «Правила будови електро установок».

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35511565
Керівник
Кузнєцов Максим Дмитрович — Директор
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації24.06.2008
Дата оновлення31.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СЛАВУТИЧБУД, ПП» присвоєно код 35511565.

Керівником підприємства «СЛАВУТИЧБУД, ПП» є Кузнєцов Максим Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СЛАВУТИЧБУД, ПП» — Київська обл., м. Славутич, квартал Добринінський, 15, к. 20.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
07100, Київська обл., М. Славутич, будбаза, вул. Залізнична, 6
Юридична адреса
07100, Київська обл., м. Славутич, квартал Добринінський, 15, к. 20
Поштова адреса
07100, Київсько обл., м. Славутич, а/с 229 ПП СлавутичБуд
E-mail
Відгуки про компанію «СЛАВУТИЧБУД, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах