АГРАР МЕДІЄН УКРАЇНА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02002, м. Київ, вул. Сверстюка, 11, оф. 300
Фактична адреса
02660, м. Київ, вул. Раскової, 11а, оф. 300
Поштова адреса
02660, м. Киев, 166
Телефони
Керівник, директор
Сидоренко Ольга Анатоліївна

Продукція, послуги

Видання журналів та періодичних публікацій.

Інформація про компанію

AGROEXPERT – щомісячне науково-практичне видання, в якому вперше поєднано досвід аграріїв України та Європи. На сторінках нашого журналу науковці та практики діляться досвідом у різних галузях сільськогосподарського виробництва.
Постійні рубрики журналу пропонують ретельно підібрані, популярно викладені та детально проілюстровані матеріали з галузі рослинництва та захисту рослин, техніки, свинарства та молочного скотарства і багато іншої цікавої та корисної інформації.

AGROEXPERT за підтримки провідних компаній, що представлені на українському агроринку, та кращих фахівців галузі щороку організовує семінари, які завжди збирають чисельну аудиторію, зацікавлену у підвищенні ефективності господарювання. Семінари «Моя молочна ферма» та «Ефективне свинарство» стали вже традиційними.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35913182
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації27.05.2008
Дата оновлення08.11.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АГРАР МЕДІЄН УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 35913182.

Керівником підприємства «АГРАР МЕДІЄН УКРАЇНА, ТОВ» є Сидоренко Ольга Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АГРАР МЕДІЄН УКРАЇНА, ТОВ» — м. Київ, вул. Сверстюка, 11, оф. 300.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АГРАР МЕДІЄН УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://agroexpert.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АГРАР МЕДІЄН УКРАЇНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах