ТРАНСЕНЕРГО-КОМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02068, м. Київ, вул. Княжий Затон, 2/30
Фактична адреса
03035, м. Київ, вул. Урицького, 45, оф. 701
Поштова адреса
03035, м. Київ, вул. Урицького, 45, оф. 701
E-mail
Керівник, директор
Котул Ігор Олексійович — директор

Продукція, послуги

Продукція: Електротехнічне устаткування / Різноманітне електротехнічне обладнання / Силові трансформатори сухі та масляні потужністю від 25кВа до 2500кВА / Комплектні трансформаторні підстанції усіх типів / Допомога в вибірі обладнання / Допомога в пректуванні / Монтажі / Консультації фахівців

Інформація про компанію

Компанія Трансенерго-Ком заснована шляхом злиття та реорганізації ряду електротехнічних компаній. Завдяки партнерським відносинам практично з усіма провідними виробниками електрообладнання поставляється на український ринок, а також власної виробничої майданчику компанія може запропонувати Вам силові трансформатори, трансформаторні підстанції та інше високовольтне та низьковольтне устаткування за оптимальними цінами і на вигідних для Вас умовах. На підприємстві постійно нарощуються обсяги виробництва і продажів, поліпшуються технічні характеристики і конструкції виробів, що випускаються, розширюється номенклатура реалізованого товару. Компанія пропонує послуги з проектування енергетичних об’єктів, а кваліфіковані фахівці допоможуть Вам підібрати електротехнічне обладнання: силові трансформатори ТМ, ТМГ, трансформатори ТМЗ, ТМФ, трансформатори сухі ТСЗ, ТСЗН, ТСЗГЛ, ТСЗГЛО від 25кВА до 2500 кВА, трансформатори струму, автоматичні вимикачі ВА, комплектні трансформаторні підстанції КТП, КТПГС, КТПС, КТПБ, КСО, вимірювальні трансформатори напруги, трансформатори понижуючі силові сухі та масляні, низьковольтні розподільні панелі ЩО. Компанія «Трансенерго-Ком» проводить всі види електромонтажних робіт, у тому числі на великих промислових об’єктах. Електромонтаж житлових приміщень, будинків, складів, новобудов, технічних приміщень. Електромонтаж котеджів, квартири, офісу, будинку, дачі - будь-які види електрики. Комплекс електротехнічних робіт в житлових і виробничих приміщень. Комплекс електромонтажних робіт, що включає термінові і аварійні роботи, підготовку місця роботи електромонтажним обладнанням та виконанням робіт за всіма правилами улаштування електроустановок (ПУЕ). Колектив електриків складається з дипломованих фахівців з великим досвідом роботи. При електромонтажних роботах використовуються сучасний електромонтажний інструмент. Компанія «Трансенерго-Ком» проводить ремонт трансформаторів з гарантією, проводить реконструкцію і модернізацію трансформаторних підстанцій

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36057858
Рік заснування
2008
Кількість працівників30 чол.
Дата реєстрації04.08.2008
Дата оновлення25.12.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТРАНСЕНЕРГО-КОМ, ТОВ» присвоєно код 36057858.

Керівником підприємства «ТРАНСЕНЕРГО-КОМ, ТОВ» є Котул Ігор Олексійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТРАНСЕНЕРГО-КОМ, ТОВ» — м. Київ, вул. Княжий Затон, 2/30.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТРАНСЕНЕРГО-КОМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах