ОЛІМП МОТОРС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
79060, м. Львів, вул. Наукова, 7б
Фактична адреса
м. Київ, вул. Н. Грінченко, 18
Телефони
Керівник, директор
Джебашвілі Мамука

Продукція, послуги

Торгівля автомобілями та легковими автотранспортними засобами

Інформація про компанію

«Олімп Моторс» - це динамічно розвивається, в автосалонах якій представлені автомобілі всього модельного ряду Hyundai (Хюндай), а також є офіційним дилером з сервісного обслуговування автомобілів KIA (Киа). Ми працюємо з більш, ніж 10-ма провідними банками і Страховими компаніями України. Наші досвідчені менеджери проконсультують з будь-якого питання, що стосується послуг з автострахування та автокредитування.
Компанія надає повний спектр послуг з технічного, гарантійного або післягарантійного обслуговування та ремонту автомобілів. Компанія має в своєму розпорядженні великим складом оригінальних запчастин і аксесуарів, який задовольнить будь-який запит клієнта.
Ми докладаємо всіх зусиль, щоб клієнти, їдучи від нас отримували максимальне задоволення і комфорт від придбання та сервісного обслуговування автомобіля.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36107835
Кількість працівників24 чол.
Дата реєстрації25.09.2008
Дата оновлення05.09.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОЛІМП МОТОРС, ТОВ» присвоєно код 36107835.

Керівником підприємства «ОЛІМП МОТОРС, ТОВ» є Джебашвілі Мамука, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОЛІМП МОТОРС, ТОВ» — м. Львів, вул. Наукова, 7б.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОЛІМП МОТОРС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах