ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПРОЕКТНО-МОНТАЖНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПП

Юридична назваЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПП
Юридична адреса
65005, м. Одеса, вул. Дальницька, 23/4, оф. 313

Продукція, послуги

ПП «Центр спеціальних робіт» спеціалізується на розробці, проектуванні, монтажі, пуско-наладці, технічному обслуговуванню, здачі в експлуатацію і узгодженню комплексних систем безпеки підприємств, установ, організацій, фізичних осіб.
Мета нашої компанії: «наділити» системами безпеки будівлі і споруди, необхідними для життєдіяльності, зберігши, таким чином, капіталовкладення інвесторів.
Компанія має право проектування, монтажу, технічного обслуговування засобів протипожежного захисту об’єктів зокрема:
- установок пожежогасінні (водяне, пінне, аерозольне, порошкове)
- протидимного захисту
- сигналізації
- систем сповіщення і управління евакуацією людей.
Всі види робіт компанією проводяться «під ключ» з оформленням документації і узгодженням з відповідними органами (ліцензія ГДПБ МНС України АВ №457052)
Компанія також має досвід розробки і монтажу систем автономної і централізованої охорони, внутрішнього і зовнішнього відеоспостереження, захисту периметра об’єкту в дротовому або бездротовому виконанні, систем автоматики і контролю управління доступом на територію.

Інформація про компанію

ЧП «Центр специальных работ» специализируется на разработке, проектировании, монтаже, пуско-наладке, техническому обслуживанию, сдаче в эксплуатацию и согласованию комплексных систем безопасности предприятий, учреждений, организаций, физических лиц.
Цель нашей компании: «наделить» системами безопасности здания и сооружения, необходимыми для жизнедеятельности, сохранив, таким образом, капиталовложения инвесторов.
Компания имеет право проектирования, монтажа, технического обслуживания средств противопожарной защиты объектов в том числе:
- установок пожаротушения (водяное, пенное, аэрозольное, порошковое),
- противодымной защиты,
- сигнализации,
- систем оповещения и управления эвакуацией людей.
Все виды работ компанией проводятся «под ключ» с оформлением документации и согласованием с соответствующими органами (лицензия ГДПБ МЧС Украины АВ №457052)
Компания также имеет опыт разработки и монтажа систем автономной и централизованной охраны, внутреннего и наружного видеонаблюдения, защиты периметра объекта в проводном или беспроводном исполнении, систем автоматики и контроля управления доступом на территорию.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36109916
Керівник
Донченко Володимир Святославович — директор
Бухгалтер
Донченко Володимир Святославович
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації15.08.2008
Дата оновлення10.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПП» присвоєно код 36109916.

Керівником підприємства «ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПП» є Донченко Володимир Святославович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПП» — м. Одеса, вул. Дальницька, 23/4, оф. 313.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПП» офіційний сайт: https://csw.od.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПП
Юридична адреса
65005, м. Одеса, вул. Дальницька, 23/4, оф. 313
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ РОБІТ, ПРОЕКТНО-МОНТАЖНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах