КЕЗЕР КОМПРЕССОРЕН, ТОВ

Юридична адреса
08135, Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Чайки, 16
Телефони

Продукція, послуги

Українська компанія ТОВ “Keзер Компресорен” - це дочерня філія німецького всесвітньо відомого підприємства KAESER Kompressoren SE, лідера з виробництва компресорного обладнання та пневмосистем Европи та Світу з чисельностю персоналу 5000 по всьому світу.
Компресорне обладнання KAESER Kompressoren завжди асоціюэться з якістю, надійністю, економічністю та прогресивними технічними рішеннями.
Основа філософії компанії - орієнтованість на потреби замовника в поєднанні з іноваційною продукцією та комплексними ефективними рішеннями. Компанія KAESER Kompressoren - Ваш надійний партнер вже більше 9 років, та успішно працює у сфері забезпечення українських промислових та будівельних підприємств високотехнологичним, надійним та енергоефективним компресорним обладнанням.
За час своєї активної діяльності на українському ринку компанія впевненно увійшла у ряди постачальників професійного компресорного обладнання KAESER та сучасних пневмо технологій на ринку України.
Продуктивність і якість компресорного устаткування KAESER- єдина відповідь на виклик з безперервним подорожчанням енергоносіїв та сировинних ресурсів. Тільки заміною застарілого “вчорашнього” компресорного обладнання на продуктивне, сучасне та енергоефективне обладнання KAESER досягається конкурентоздатність продукції підприємства на глобальному ринку.
Будучи визнаним лідером європейського і світового виробництва компресорного устаткування та пневмосистем, ми пропонуємо українським підприємствам тільки передові технології. Сучасна техніка потребує сучасного технічного обслуговування. Рівень підготовки наших фахівців, технічна база та власний склад запасних частин та витратних матеріалів дозволяють у стислі терміни здійснувати введення в експлаутацію, сервісне обслуговування та ремонт компресорного устаткування KAESER тим самим забезпечуючи його надійну та безперебійну експлуатацію.
Наші кваліфіковані сервісні інженери та добре організована служба сервісу надійно забезпечують якісне та своєчасне обслуговування продукції KAESER Kompressoren. Досвідчені інженери та консультанти компанії допоможуть підібрати компресорне обладнання і запропонують Вам краще технічне рішення в будь яких обсластях ПНЕВМОТЕХНІКА. Впевнені, що наше співробітництво надість успіх у розвиток Вашого підприємства.

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO
Країни імпортуГермания

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

компресор гвинтовий компресор поршневий повітродувка компресор пересувний ресивер фільтр стисненого повітря
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36203151
Керівник
Киселевський Олег Віталійович — Директор
Дата реєстрації15.10.2008
Дата оновлення30.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КЕЗЕР КОМПРЕССОРЕН, ТОВ» присвоєно код 36203151.

Керівником підприємства «КЕЗЕР КОМПРЕССОРЕН, ТОВ» є Киселевський Олег Віталійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КЕЗЕР КОМПРЕССОРЕН, ТОВ» — Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Чайки, 16.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КЕЗЕР КОМПРЕССОРЕН, ТОВ» офіційний сайт: https://www.kaeser.com/int-en/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
08135, Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Чайки, 16
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «КЕЗЕР КОМПРЕССОРЕН, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах