ЕЛЕКТРОСЕРВІС, ТОВ

Юридична назваЕЛЕКТРОСЕРВІС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ
Фактична адреса
03062, м. Київ, вул. Червонозаводська, 7, оф. 22
Юридична адреса
03190, м. Київ, вул. Салютна, 38/2
Поштова адреса
03062, м. Київ, вул. Червонозаводська, 7, оф. 22
Телефони

Продукція, послуги

Електросервіс-реалізує найширший спектр електротехніки і світлотехніки на території України, в першу чергу - автоматичні вимикачі, пускачі, контактори, реле, кранове обладнання, високовольтне обладнання, лічильники електроенергії, трансформатори, запобіжники, керування та індикація, світлотехнічна продукція, кабельно-провідникова продукція, електродвигуни, сиз, покажчики, заземлення, щитове устаткування багато іншого.

Інформація про компанію

З дня заснування ТОВ ВКФ «Електросервіс» пройшло вже більше 8 років. Сьогодні ТОВ ВКФ «Електросервіс» - один з лідерів серед постачальників продукції та послуг у сфері електротехніки, а також вагомий Поставшик інструментів та обладнання. Якість продукції та послуг направлено на максимальне задоволення потреб покупця. Вся продукція має міжнародні сертифікати, а також безліч нагород за високу якість. Ми змогли створити конкурентно-здатну, постійно розвивається, стабільну компанію. Ми будуємо наше майбутнє на принципах взаємовигідного та довгострокового співробітництва з партнерами, пропонуючи повний спектр високотехнологічної продукції, інноваційних рішень і послуг, збільшуючи гнучкість і конкурентно-спроможність.


Електросервіс - реалізує найширший спектр електротехніки і світлотехніки на території України, в першу чергу - автоматичні вимикачі, пускачі, контактори, реле, кранове обладнання, високовольтне обладнання, лічильники електроенергії, трансформатори, запобіжники, керування та індикація, світлотехнічна продукція, кабельно-провідникова продукція, електродвигуни, сиз, покажчики, заземлення, щитове устаткування багато іншого.


Всі товари гарантовано є на складі, тому доставка не займе багато часу. Ми співпрацюємо з компаніями здійснюють з перевезення вантажів у найкоротші терміни з дотриманням всіх вимог безпеки. Неважливо, в якому місті Ви знаходитесь: Київ, Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Донецьк, Херсон, Сімферополь, Львів, Запоріжжя, Кривий Ріг, Вінниця, Севастополь, Луганськ, Полтава або Маріуполь - компанії вантажоперевезень вчасно доставлять покупку за вказаною адресою, адже Електросервіс діє на всій території України. Зателефонуйте нам по телефону зазначених у контактах, і Вам гарантовано якість продукції та привабливі ціни, а на сторінках нашого сайту (http://elektroservice.com.ua) Ви можете дізнатися як купити автоматичний вимикач, дізнатися характеристики конкретної моделі і опис, габарити і конструкцію електрообладнання, а також порядок підключення.

Компанія Електросервіс - електротехнічна компанія яка співпрацює з провідними світовими виробниками, такими як BTicino Electric, Delux (delux dlc), General Electric, Legrand (fedde legrand), LUMEN (led lumen), LTU, Magnum, MAXUS, MOELLER (вимикачі moeller), Motoko, Nilson, Osram (лампи osram), PHILIPS (philips), ETI Україна, КЕАЗ, ДЗНВА (завод низьковольтної апаратури), Schneider (schneider electric), Volter (volter стабілізатори), VIKO (вимикачі viko), АсКо УкрЕМ, Білмакс, ДКС України, ІЕК (IEK), Контактор, ABB (АВВ).


Нагадуємо, що на нашому офіційному сайті - elektroservice.com.ua - Ви можете ознайомитися з товарними позиціями провідних виробників електроустаткування, дізнатися їх опис, характеристики, габарити, конструкцію і порядок підключення.

Маркетингова інформація

Торгові марки
General Electric
АсКо УкрЕМ
ИЭК

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36853203
Керівник
Хребтань Олексій Михайлович — директор
Рік заснування
2002
Кількість працівників8 чол.
Дата реєстрації25.11.2009
Дата оновлення08.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕЛЕКТРОСЕРВІС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» присвоєно код 36853203.

Керівником підприємства «ЕЛЕКТРОСЕРВІС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» є Хребтань Олексій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕЛЕКТРОСЕРВІС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» — м. Київ, вул. Салютна, 38/2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕЛЕКТРОСЕРВІС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ» офіційний сайт: http://elektroservice.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЕЛЕКТРОСЕРВІС, ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА, ТОВ
Фактична адреса
03062, м. Київ, вул. Червонозаводська, 7, оф. 22
Юридична адреса
03190, м. Київ, вул. Салютна, 38/2
Поштова адреса
03062, м. Київ, вул. Червонозаводська, 7, оф. 22
Телефони
Відгуки про компанію «ЕЛЕКТРОСЕРВІС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах