М’ЯТА, КОМПАНІЯ, ПП

Контакти

Юридична адреса
81652, Львівська обл., м. Новий Розділ, вул. Бандери, 11, к. 18
Телефони
Керівник, директор
Кашівська-Зеленяк Ольга Петрівна — директор

Продукція, послуги

Рекламні сувеніри, бізнес сувеніри, корпоративні сувеніри (ручки, чашки, зажигалки, футболки і т.п.), оригінальні подарунки, VIP подарунки і VIP сувеніри, на весь товар можливе нанесення логотипу

Інформація про компанію

Компанія «М’ЯТА» пропонує широкий вибір рекламно-сувенірної продукції, яка стане елементом корпоративного стилю Вашої компанії, а також буде необхідним атрибутом для таких заходів, як виставки, рекламні акції, презентації, ювілеї. На весь перелік товарів можливе нанесення логотипу. Сувенірна продукція з нанесенням логотипу - це імідж Вашої організації і чудова реклама Вашої продукції або послуг.
У Вашому розпорядженні послуги професійних дизайнерів, чітко позначені терміни виготовлення замовлення, оптимальне співвідношення ціна-якість на сувенірну продукцію, гарантії на будь-яку послугу, що замовляється у нас. Також ми пропонуємо Вашій увазі сувеніри оптом - для дрібних, середніх і великих компаній. Асортимент нашої продукції представлений на сайті у розділі каталоги. Періодично він поповнюється новими сувенірами. Якщо Ви не знайшли те що шукали, то, будь ласка, пришліть нам свій запит і наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на ваші питання, пришлють Вам фотографії, ціни і іншу корисну інформацію по сувенірах, що цікавлять Вас.
Також представляємо Вам широкий і різноманітний вибір поліграфічної продукції з друком високої якості. Ми допоможемо Вам з розробкою логотипу, фірмового стилю, верстанням брошури або буклета, зробимо дизайн-макет для будь-якої поліграфії. У сфері наших послуг також нанесення логотипів методом шовкографії, тамподруку, гравіювання, тиснення

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36913356
Рік заснування
2010
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації16.06.2010
Дата оновлення28.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «М’ЯТА, КОМПАНІЯ, ПП» присвоєно код 36913356.

Керівником підприємства «М’ЯТА, КОМПАНІЯ, ПП» є Кашівська-Зеленяк Ольга Петрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «М’ЯТА, КОМПАНІЯ, ПП» — Львівська обл., м. Новий Розділ, вул. Бандери, 11, к. 18.
Відгуки про компанію «М’ЯТА, КОМПАНІЯ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах