ОЛПРОМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49057, м. Дніпро, просп. Хмельницького, 156
Телефони
Керівник, директор
Баранник Олександр Миколайович — директор

Продукція, послуги

Гнучкі армовані шланги з ПВХ,поліуретану та гуми

Інформація про компанію

Підприємство ТОВ «ОЛПРОМ» пропонує шланги і рукава з пвх, поліуретану та гуми, хомути, Камлок. Реалізована продукція використовується в сільському господарстві, (для транспортування зерна, насіння, зрошення, фумігація, слив вигрібних ям, асенізація, промислові дощові установки, сільськогосподарська техніка, в семяпровод для сівалок) в харчовій промисловості (шланги і рукава для борошна, молока, вина, пива, харчових рідин), в хімічній промисловості (шланги для кислот і лугів), деревообробці (шланги для відсмоктування стружки, грануляту, тріски, тирси), шланги для водопостачання, каналізації, шланги для вентиляції (відсмоктування повітря, диму, газу), при транспортуванні нафтопродуктів, гідравлічних масел, електроізоляції дроту, пожежної техніки. Ми надаємо Вам можливість купити шланги провідних світових виробників:

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

шланги, рукава, шланги пвх, рукава пвх, шланги для води, рукави для води, шланги для повітря, рукава для повітря, шланги для абразиву, рукава для абразиву, шланги для стоків, рукава для стоків, шланги для вентиляції
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ37454609
Рік заснування
2011
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації11.01.2011
Дата оновлення07.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОЛПРОМ, ТОВ» присвоєно код 37454609.

Керівником підприємства «ОЛПРОМ, ТОВ» є Баранник Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОЛПРОМ, ТОВ» — м. Дніпро, просп. Хмельницького, 156.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОЛПРОМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах