МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ

Фактична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 300
Юридична адреса
81085, Львівська обл., Львівський р-н, с. Підрясне, вул. Стуса, 11
Телефони

Продукція, послуги

Фото — МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ Будівельні та стінові матеріали в асортименті.
Обирайте будматеріали за найкращими цінами:
- газоблоки, газобетон;
- керамічні блоки;
- цегла клінкерна;
- натуральна черепиця;
- металочерепиця;
- бітумна черепиця;
- цементно-піщана черепиця;
- дахові вікна;
- сходи на горище;
- мінеральна вата;
- плівки і мембрани.

Інформація про компанію

Магазин ”Максимус Центр” радий запропонувати вам одні з кращих цін в Україні та широкий асортимент від провідних виробників будівельних і оздоблювальних матеріалів.

На сьогоднішній день магазин ”Максимус Центр” пропонує широкий вибір устаткування для систем каналізації, водо- і теплопостачання, і велику різноманітність комплектуючих, витратних матеріалів для монтажу і експлуатації.

Вже багато років поспіль ми активно відстежуємо побажання і пропозиції наших покупців. Саме на ці побажання ми і орієнтуємося, розширюючи асортиментну лінійку. Ми постійно вводимо нові товари відомих виробників, що пропонують надійний якісний і доступний товар.

Секрет успіху нашої організації криється в тому, що в ”Максимус Центрі” працюють чудові люди, котрі утворюють команду справжніх професіоналів-однодумців. Ми будуємо роботу всередині компанії на повазі. Цінуємо думку кожного і вітаємо нові ідеї. Коли один за всіх і всі за одного, негативного результату і бути не може.
Вся продукція зберігається на спеціалізованих складах відповідно до умов виробників, що виключає її псування. Перед доставкою здійснюється візуальний огляд.

За останні роки ми значно розширили товарну матрицю і продовжимо це робити в 2018 році. Ми розуміємо, що для наших клієнтів не стільки низька ціна є головним критерієм при покупці надійного і довговічного обладнання, скільки цінність - властивість товару і послуги, яку людина отримує за певну суму грошей. Наші покупці можуть не боятися переплатити грошей за функції або властивості, які їм «не потрібні», або купити товар, у якого зовсім не виявиться потрібних їм властивостей. Приходьте в магазин ”Максимус Центр”! Наші продавці-консультанти виявлять і актуалізують ваші потреби і запропонують дійсно відповідне рішення!

Філії та представництва

Склад:
м. Дубляни, вул. Львівська, 17
(067) 218-08-22
(067) 633-88-35

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

купити металочерепицю, бітумна черепиця купити, газоблоки стоунлайт, газобетонні блоки, драбини на горище, бітумна черепиця ціна, пластикові вікна ціна, металопластикові вікна ціна, дахові вікна ціна, купити газоблоки, газоблоки стоунлайт, газоблоки львів ціна, продам газоблоки, пластикові вікна львів, мансардні вікна факро, мансардні вікна fakro, мансардні вікна velux, металопластикові вікна львів, сходи на горище ціна, драбина на горище ціна, купити бітумну черепицю, купити натуральну черепицю
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ37775960
Керівник
Олійник Дмитро Анатолійович — директор
Дата реєстрації15.06.2011
Дата оновлення02.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ» присвоєно код 37775960.

Керівником підприємства «МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ» є Олійник Дмитро Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ» — Львівська обл., Львівський р-н, с. Підрясне, вул. Стуса, 11.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ» офіційний сайт: https://www.maximuscentr.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 300
Юридична адреса
81085, Львівська обл., Львівський р-н, с. Підрясне, вул. Стуса, 11
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «МАКСИМУС ЦЕНТР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах