ТІЗЕНДІ КОЛ, ТОВ

Фактична адреса
03115, м. Київ, вул. Депутатська, 23а
Юридична адреса
50002, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 37
Поштова адреса
08292, Київська обл., вул. Вокзальна, 101, кв. 117
Телефони

Продукція, послуги

Аудит систем телефонії
Програмне забезпечення для АйПі АТС і Колл Центрів
Встановлення та налаштування програмних продуктів лінійки Oktell і ФріСвітч
Встановлення та налаштування обладнання для телефонії
Розробка Технічного Завдання на телефонію
Підключення міських і мобільних телефонних номерів
Підключення короткий мобільний номер
Створення систем інформаційної безпеки
Програмне та апаратне резервування систем зв’язку
Технічне обслуговування АйПі АТС і Колл Центрів
Аутсорсинговий Контакт Центр

Інформація про компанію

Для компаній бажаючих отримати рішення телефонії ”під ключ” компанія МІРОКТЕЛ пропонує повний комплекс по створенню систем телефонії на базі телефонної платформи Oktell, від офісної АйПі АТС до Колл Центрів.

    Знання та багаторічний досвід фахівців команди МІРОКТЕЛ дозволяють впроваджувати проекти «безболісно» в найкоротші терміни з максимально високою якістю.

Перелік основних послуг компанії

Аудит систем телефонії
Передпроектне обстеження існуючої системи зв’язку компанії, розрахунок модернізації-створення телефонії. Визначення оптимальної кількості та вартості: каналів зв’язку, обладнання, основних і додаткових робіт по встановленню та налаштуванню системи.

Програмне забезпечення для АйПі АТС та Колл Центрів
Поставка програмного забезпечення Oktell, MS Windows, систем захисту даних у вигляді «коробкових» і «індивідуальних» рішень. Актуалізація програмного забезпечення для АйПі АТС й Колл Центрів.

Встановлення та налаштування програмних продуктів лінійки Октелл
Проведення основних і додаткових робіт по встановленню та налаштуванню АйПі АТС та Колл Центрів програмної платформи Октелл, створення алгоритмів маршрутизації і сценаріїв обробки контенту. Написання додаткових модулів для формування статистики та роботи з базами даних.

Встановлення та налаштування обладнання для телефонії
Підбір оптимальної конфігурації обладнання для забезпечення надійної та безперебійної роботи системи телефонії підприємства. Постачання, установка і настройка серверного та абонентського обладнання, шлюзів, CTI-плат необхідних для роботи АйПі АТС і Колл Центрів.

Технічне Завдання на телефонію
Проектування та написання технічних завдань на телефонію. Розробка проектів по модернізації та створенню ”з нуля” багатофункціональних, надійних і відмовостійких систем зв’язку на підприємствах, з урахуванням завдань наступних періодів: розширення штату, збільшення навантаження на систему телефонії, інтеграції з CRM-системою підприємства та ін

Підключення міських і мобільних телефонних номерів
Сприяння у виборі і підключенні красивих і звичайних телефонних номерів. Актуалізація використання оптимальних тарифних планів операторів мобільного та стаціонарного зв’язку. Підключення телефонних номерів по SIP-протоколу, номерних і безномерних каналів зв’язку. Збільшення багатоканальності існуючих телефонних номерів.

Підключення короткий мобільний номер
Оренда короткий мобільний номер для обробки дзвінків та СМС повідомлень використовуються для надання платних і безкоштовних послуг. Надання голосових контент-послуг для інформаційно-довідкових служб, сервісів підтримки, банків, розважальних порталів, служб таксі, служб доставки товарів, для залучення й утримання клієнта, проведення акцій та рекламних кампаній.

Створення систем інформаційної безпеки
Розробка політики мережевої безпеки компанії. Тонка настройка вузлів обробки даних, захист від несанкціонованого доступу до інформації.

Програмне та апаратне резервування систем зв’язку
Часткове і повне резервування каналів передачі даних, обладнання обробки та зберігання інформації. Розподіл навантаження на канали зв’язку і основні вузли обробки даних.

Технічне обслуговування IP-АТС та Call-Центрів
Сервіс по супроводженню реалізованих проектів, надання консультацій по роботі з програмною платформою Oktell, технічна підтримка та обслуговування проектів телефонії. Оперативне реагування на звернення, відновлення працездатності систем зв’язку в найкоротші терміни.

Аутсорсинговий Contact Center
Телемаркетинг. Автообзвон. Автооповещеніе. Проведення акцій та рекламних кампаній. Оренда робочих місць операторів. Оренда Call Центру. Гаряча лінія 0-800. Експрес обдзвін. Анкетування. IVR-меню. Віртуальний офіс. Повні комплекс обслуговування компаній та їх клієнтів.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

ай пі атс, купити колл центр, ціна колцентр, айпі атс, офісна телефонія, контакт центр, налаштувати мініатс київ, програмна атс, телефонний номер, статистика розмов, запис телефонних розмов, конференція
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38256273
Керівник
Родіна Вадим Олександрович — директор
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації29.05.2012
Дата оновлення04.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 18:00
Вівторок:
10:00 — 18:00
Середа:
10:00 — 18:00
Четвер:
10:00 — 18:00
П'ятниця:
10:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТІЗЕНДІ КОЛ, ТОВ» присвоєно код 38256273.

Керівником підприємства «ТІЗЕНДІ КОЛ, ТОВ» є Родіна Вадим Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТІЗЕНДІ КОЛ, ТОВ» — Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 37.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТІЗЕНДІ КОЛ, ТОВ» офіційний сайт: http://miroktel.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
03115, м. Київ, вул. Депутатська, 23а
Юридична адреса
50002, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 37
Поштова адреса
08292, Київська обл., вул. Вокзальна, 101, кв. 117
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «ТІЗЕНДІ КОЛ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах