ХІМСТАТУС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61024, м. Харків, вул. Лермонтовська, 27
Фактична адреса
61112, м. Харків, вул. Спартака, 17
Поштова адреса
61112, м. Харків, вул. Спартака, 17
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Шелік Євген Степанович — директор

Продукція, послуги

Ми пропонуємо:
1. Загальнолабораторне обладнання;
2. Вагове обладнання;
3. обладнання для зернової, нафтової, харчової, м’ясної, молочної і ін. промисловості;
4. Медичне обладнання;
5. Лабораторні меблі;
6. Лабораторний посуд
7. Хімічна сировина

Інформація про компанію

ТОВ «ХІМСТАТУС» спеціалізується на комплексному забезпеченні лабораторій. Широкий діапазон пропонованої нами продукції дозволяє задовольнити запити лабораторій будь-яких рівнів і напрямків діяльності, від невеликих навчальних, до великих дослідних центрів промислових підприємств.

Компанія постачає продукцію найбільших українських, російських і провідних зарубіжних виробників лабораторного і медичного обладнання. Фахівці компанії допоможуть підібрати складне лабораторне (медичне) обладнання під Вашу задачу - від стандартних моделей до індивідуальних варіантів.
Одним з основних видом діяльності нашої компанії є постачання ветеринарних і фармацевтичних субстанцій, хімічної сировини, продуктів та реактивів на ринок України. Ми пропонуємо широкий спектр хімічної продукції українських, російських і зарубіжних виробників, асортимент якої постійно оновлюється, залежно від кон'юнктури ринку.

Продаж вагового обладнання - один із пріоритетних напрямків компанії ТОВ «ХІМСТАТУС». В асортименті нашого підприємства є всі види ваговимірювальної техніки, а саме: аналітичні, лабораторні, платформні, технічні, торгові, палетні, промислові, кранові та ін ваги, а також гирі та гирі.
Ми є представниками в Україні провідних вітчизняних і світових виробників вагового обладнання, таких як: AXIS (Польща), RADWAG (Польща), OHAUS (Швейцарія), SARTORIUS (Німеччина), KERN (Німеччина), ТЕХНОВАГИ, ЗЕВС, ОРИЗОН-УНІВЕРСАЛ та ін .

На сьогоднішній день жодна установа не може обійтися без меблів. Меблі - це та складова бізнесу, без якої ми не зможемо обійтися.
Наша компанія поставляє наступні види меблів:
1. Лабораторні меблі (шафи витяжні та лабораторні, лабораторні та вагові столи, мийки та ін);
2. Металеві офісні меблі (картотеки, бухгалтерські шафи, шафи для роздягалень, стелажі, сейфи та ін);
3. Офісні меблі з ДСП.

У нашому асортименті ви знайдете лабораторний посуд від різних виробників і для самих різних цілей. ХІМСТАТУС дає можливість купити посуд для лабораторії за найвигіднішими цінами в Україні. Ми пропонуємо не тільки посуд зі скла, але і також з пластику та порцеляни. Також у нас можна купити різні прилади зі скла та допоміжні матеріали.

Будучи партнером багатьох українських, російських і зарубіжних виробників, ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни і швидкі терміни постачання пропонованої нами продукції.

Наші фахівці можуть дати Вам технічну консультацію по телефону, електронною поштою, а у разі необхідності приїдуть до Вас в лабораторію.

Сервісна служба нашої компанії забезпечує гарантійний і післягарантійний ремонт, пусконалагоджувальні роботи та навчання замовника, а також вирішення будь-яких технічних питань, що виникають в період усього життєвого циклу устаткування.

Робіть маленьку справу, але опановуйте ним досконало і ставитеся до нього як до справи великого.

Співпраця з нашою організацією допоможе Вам успішно вирішити Ваші завдання.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

лабораторне устаткування, медичне устаткування, вагове устаткування, хімічні реактиви, субстанції, лабораторний посуд, лабораторні меблі
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38495955
Дата реєстрації07.02.2013
Дата оновлення06.05.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ХІМСТАТУС, ТОВ» присвоєно код 38495955.

Керівником підприємства «ХІМСТАТУС, ТОВ» є Шелік Євген Степанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ХІМСТАТУС, ТОВ» — м. Харків, вул. Лермонтовська, 27.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ХІМСТАТУС, ТОВ» офіційний сайт: http://himstatus.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ХІМСТАТУС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах