ЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, КОМПАНІЯ

Юридична назваЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, ТОВ
Адреса
04080, м. Київ, вул. Кирилівська, 102
Телефони

Продукція, послуги

Виконуємо роботи по монтажу, ремонту систем опалення, водопроводу та каналізації:
- технічне обслуговування, монтаж, ремонт індивідуальних теплових пунктів (ІТП), з виконання робіт по благоустрою (відновлення газонів та асфальтових покриттів);

- хімічна промивка пластинчастих, трубчастих теплообмінників опалення і гарячого водопостачання, що покращує тепловіддачу приборів та продовжує строк експлуатації всієї системи;

- гідропневматичне промивання систем опалення (житлових будинків, адміністративних будівель).

Інформація про компанію

Комфорт у власній оселі в більшості випадків залежить від правильного обслуговування теплових пунктів, тож варто довірити це питання команді професіоналів з ”ЛКС-Спецмонтаж”!

”ЛКС-Спецмонтаж” - компанія, яка спеціалізується на технічному обслуговуванні теплових пунктів, завдяки чому можна заощаджувати від 30% до 50% коштів на оплату теплової енергії. Пропонуємо послуги по постачанню, встановленню і налаштуванню телекомунікаційного обладнання та інсталяції різних високотехнологічних рішень.

Наші спеціалісти мають великий досвід роботи в реалізації інжинірингових проектів, побудові надійних інженерних систем різного степеня складності з незмінно високою якістю. Ми постійно вдосконалюємось, аби задовольняти потреби навіть вибагливих клієнтів, використовуємо провідні технологі.
Перед початком співпраці робимо індивідуальну комерційну пропозицію, яка вас зацікавить.

Виїзд спеціаліста, обстеження та консультації - безкоштовно.

Діяльність компанії ”ЛКС-Спецмонтаж” завжди базується на комплексному підході під час виконання робіт на всіх ділянках і напрямах.

Обирайте - ”ЛКС-СПЕЦМОНТАЖ”. З нами - краще, простіше, практичніше, надійніше та дешевше!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

обслуговування теплових пунктів київ, ремонт теплових мереж в києві, промивка систем опалення, інженерні системи київ, діагностика інженерних мереж, діагностика трубопроводів, перевірка запірної арматури, монтаж теплових пунктів, послуги з гідропневматичного промивання, ремонт індивідуальних теплових пунктів, технічне обслуговування теплових пунктів, встановлення телекомунікаційного обладнання, налаштування телекомунікаційного обладнання, хімічна промивка гарячого водопостачання, гідропневматичне промивання систем опалення, монтаж теплових пунктів
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ39064590
Керівник
Терещенко Людмила Анатоліївна — директор
Рік заснування
2010
Дата реєстрації23.01.2014
Дата оновлення30.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:30 — 18:00
Вівторок:
09:30 — 18:00
Середа:
09:30 — 18:00
Четвер:
09:30 — 18:00
П'ятниця:
09:30 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, ТОВ» присвоєно код 39064590.

Керівником підприємства «ЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, ТОВ» є Терещенко Людмила Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, ТОВ» — м. Київ, вул. Кирилівська, 102.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, ТОВ
Адреса
04080, м. Київ, вул. Кирилівська, 102
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ЛКС-СПЕЦМОНТАЖ, КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах