НЕСТОРКЛІНІК, МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНО-НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР СТОМАТОЛОГІЇ ТА КОСМЕТОЛОГІЇ

Контакти

Юридична адреса
79022, м. Львів, вул. Городоцька, 287
Керівник, директор
Нестор Вікторія Ігорівна — головний лікар, керівник

Продукція, послуги

Фото — НЕСТОРКЛІНІК, МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНО-НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР СТОМАТОЛОГІЇ ТА КОСМЕТОЛОГІЇ «NESTORCLINIC» – пропонує комплексне надання стоматологічних послуг, використовує найновіші технології та медичне обладнання, працює у будь-який зручний для Вас час.

Інформація про компанію

Вас вітає стоматологічна клініка «NESTORCLINIC»! Наша мета – зробити Ваші посмішки щасливими та здоровими, забезпечити кожного пацієнта – дорослого і дитину високою якістю доступної стоматологічної допомоги, яку вони потребують і заслуговують.

Ми прагнемо забезпечити лікування наших пацієнтів на найвищому рівні. Ви завжди зможете розраховувати на професійну оцінку Ваших потреб поряд з повним аналізом стоматологічного здоров’я. Ми розуміємо ситуації кожного пацієнта, і готові Вам запропонувати індивідуальне професійне та ефективне лікування.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Straumann (Swiss)
MegaGen (Korea)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ39645102
Дата реєстрації17.02.2015
Дата оновлення17.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 20:00
Вівторок:
09:00 — 20:00
Середа:
09:00 — 20:00
Четвер:
09:00 — 20:00
П'ятниця:
09:00 — 20:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НЕСТОРКЛІНІК, ПП» присвоєно код 39645102.

Керівником підприємства «НЕСТОРКЛІНІК, ПП» є Нестор Вікторія Ігорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НЕСТОРКЛІНІК, ПП» — м. Львів, вул. Городоцька, 287.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НЕСТОРКЛІНІК, МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНО-НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР СТОМАТОЛОГІЇ ТА КОСМЕТОЛОГІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах