ЕКОБУТЕЛ, ТОВ

Адреса
79053, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ЕКОБУТЕЛ, ТОВ Доставка води ”ECOBUTEL” тільки у склі.

Вода ”ECOBUTEL” поставляється тільки в скляних бутлях 11.3 літра (3 галони) вага з ящиком 17 кг, які можна використовувати зі стандартними аксесуарами (кулер, диспенсер, помпа).
Доставка води щодня з 07:00 до 14:00, окрім суботи, неділі та святкових днів.

Екологічно чистий продукт повинен зберігатися в екологічно чистій тарі!

Інформація про компанію

В усьому світі давно точаться суперечки з приводу бісфенолу А (BPA), який застосовується як основна речовина при виробництві полікарбонатних бутлів. Одні доводять, що вона є дуже шкідливою і від неї розвиваються дуже небезпечні хвороби, другі це заперечують і стверджують, що в малих дозах вона є безпечною, але досліди тривають. Хочете приймати участь в цих дослідах, чи пити високоякісну воду ECOBUTEL зі скла, не ризикуючи здоров’ям своїх рідних - вибір за Вами !!!

Завод з виробництва води розташований біля підніжжя Карпат і був побудований ще за часів Австро-Угорської імперії. Вода, яку ми видобуваємо, має дуже високі якісні характеристики, тому нашим першочерговим завданням було зберегти ці якості.

У виробництві води ECOBUTEL застосовуються новітні дорогі технології, які дозволяють стабілізувати природні та смакові властивості води без застосування усіляких консервантів в поєднанні зі 100% екологічною скляною тарою, щоб вода, яка потрапила до Вас, володіла первозданними властивостями, іншими словами, щоб у Вас створювалося враження, що Ви п’єте воду безпосередньо з джерела.

ВОДА ECOBUTEL - АБСОЛЮТНА ЯКІСТЬ В УСЬОМУ !!!

Маркетингова інформація

Торгові марки
Ecobutel

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

доставка води у скляній тарі львів, замовити воду в офіс, вода додому, купити воду додому з доставкою по львову, доставка питної води, вода на розлив у склі, смачна вода у скляній тарі з доставкою, доставка бутильованої води, питна вода в скляних бутлях на дім, доставка питної води львів ціни, доставка води львів хороші відгуки, служба доставки води, кулери для питної води, очищена вода, бутильована питна вода, чиста вода замовити, вода питна з доставкою, диспенсер для води, доставка чистої води додому ціна
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ39812725
Керівник
Подольський Сергій Олегович — керівник
Дата реєстрації09.01.2016
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 15:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕКОБУТЕЛ, ТОВ» присвоєно код 39812725.

Керівником підприємства «ЕКОБУТЕЛ, ТОВ» є Подольський Сергій Олегович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕКОБУТЕЛ, ТОВ» — м. Львів, вул. Бузкова, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕКОБУТЕЛ, ТОВ» офіційний сайт: https://ecobutel.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
79053, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ЕКОБУТЕЛ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах