ЕНГРУПП, ТОВ

Фактична адреса
61002, м. Харків, вул. Сумська, 70
Юридична адреса
61024, м. Харків, вул. Пушкінська, 67, к. 13
Телефони

Продукція, послуги

Основні послуги ENGroup LLC:

1. Абонентське юридичне і бухгалтерське обслуговування;
2. Юридичні та бухгалтерські консультації;
3. Корпоративні спори;
4. Банкрутство;
5. Управління боргами;
6. Due Diligence (Правовий аудит);
7. Реєстрація та ліквідація підприємств;
8. Поглинання і злиття;
9. Супровід угод;
10. Представництво в суді;
11. Аналіз та складання договорів;
12. Антимонопольне регулювання;
13. Медіація.

Інформація про компанію

ENGroup LLC є національним консультантом на ринку юридичних та бухгалтерських послуг в Україні. Компанія об’єднує висококваліфікованих фахівців у сфері корпоративного, зарубіжного і цивільного права, а також професіоналів в області оподаткування та бухгалтерського обліку. Ми консультуємо лідерів ринку, представників середнього і великого бізнесу, інвесторів реалізують проекти в Україні. Досвід, накопичений нами за весь час роботи, дозволяє нам запропонувати своїм клієнтам високу якість юридичних послуг. В основі цього лежить, перш за все, комплексний підхід. Знання законодавства, національних і міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та аудиту, новітніх методик аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств дозволяє нам виконувати свою роботу оперативно, якісно, ​​інформативно. Ми уважно стежимо за змінами в законодавстві і розширюємо спектр послуг, що надаються відповідно до вимог сьогоднішнього дня, тому що наша основна задача - це правильна побудова бізнесу, починаючи від вибору організаційно-правової форми та закінчуючи податкової оптимізацією діяльності підприємства. Правильна організація структури підприємства передбачає економічну безпеку фірми, захист активів, в т.ч. і оптимізацію оподаткування, а так само враховує фактор подальшого розвитку фірми.

За роки роботи ми створили простий і зрозумілий клієнтові алгоритм взаємодії, що дозволяє швидко і чітко рухатися до досягнення поставленої мети. Ми забезпечимо індивідуальний підхід до кожної справи і приймемо швидкі і неординарні рішення!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

юридичні послуги, бухгалтерські послуги, консалтинг, представництво в суді, оподаткування, Юридичні послуги в Харкові, послуги бухгалтера в Харкові, послуги юриста в Харкові, бухгалтерські послуги в Харкові, адвокат Харкова, адвокатські послуги в Харкові, допомога адвоката, бухгалтерський облік, звіт бухгалтера, бухгалтерські консультації в Харкові, супровід адвоката в суді Харкові, юридична допомога в Харкові, юрист Харкова
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ40230343
Керівник
Павленко Вадим Олександрович — Директор
Рік заснування
2016
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації25.01.2016
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:30
Вівторок:
09:00 — 19:30
Середа:
09:00 — 19:30
Четвер:
09:00 — 19:30
П'ятниця:
09:00 — 19:30
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕНГРУПП, ТОВ» присвоєно код 40230343.

Керівником підприємства «ЕНГРУПП, ТОВ» є Павленко Вадим Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕНГРУПП, ТОВ» — м. Харків, вул. Пушкінська, 67, к. 13.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕНГРУПП, ТОВ» офіційний сайт: https://engroup-consult.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
61002, м. Харків, вул. Сумська, 70
Юридична адреса
61024, м. Харків, вул. Пушкінська, 67, к. 13
Телефони
Відгуки про компанію «ЕНГРУПП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах