КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ

Фактична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 306
Юридична адреса
79018, м. Львів, вул. Городоцька, 174
Телефони

Продукція, послуги

Фото — КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ ”Carpoint Electric” – це українсько-норвезька компанія, що надає широкий вибір нових європейських електромобілів та електробайків в Україні, сприяє розвитку інфраструктури та електротранспорту в Україні.

Ексклюзивий імпортер брендів Detroit Electric та Zero.

Пропонуємо великий вибір електротехніки:
- електромобілі (нові, б/у);
- електричні скутери та електромотоцикли;
- електровелосипеди.

Інформація про компанію

Компанія ”Carpoint Electric” об’єднує людей, які бажають зробити Україну зеленою та енергонезалежною.

Основна перевага електромобілів – їхня еко­номічність. Вони не потребують бензину чи дизеля, не забруднюють планету та є дуже про­стими у користуванні. Такий транспорт можна легко впізнати на вулиці за двома основними ознаками: беззвучність, відсутність вихлопної труби та в рази менша кількість деталей двигуна та навісного обладнання, які потрібно обслуговувати та витрачати додаткові кошти.

Долучайтесь до нас. Ми відкриті також для підприємств, що використовують нові підходи в бізнесі та розуміють важливість екологічної та етичної складової. Зелене і чисте майбутнє можливе!

”Carpoint Electric” – це не лише широкий вибір нових європейських електромобілів та електробайків. Це також місце обміну знанням і досвідом. Ми відчинені для усіх, хто цікавиться електротранспортом, зеленими технологіями та інноваціями.

Ми працюємо, щоб зробити світ зелених технологій реальним!!!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

електромобілі купити, електровелосипеди замовити, електровелосипед львів купити, електровелосипед купити, купити електромобіль у львові, купити електровелосипед, купити електровелосипед у львові, електровелосипед ціна, електровелосипед львів, бу електромобілі, купити електромобіль, електро-мото купити, купити електромобіль в україні, електровелосипед ціни в україні, електромобіль купити, купити електромобіль бу, nissan leaf кредит, електромобілі ніссан ціна, кредит на електромобіль, купити електромобіль львів, продам електровелосипед, електромобілі у львові, електромобілі в україні ціни, електромобілі львів купити
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ40533596
Керівник
Соловій Сергій Богданович
Дата реєстрації02.06.2016
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ» присвоєно код 40533596.

Керівником підприємства «КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ» є Соловій Сергій Богданович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ» — м. Львів, вул. Городоцька, 174.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ» офіційний сайт: http://www.carpoint-e.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 306
Юридична адреса
79018, м. Львів, вул. Городоцька, 174
Телефони
Відгуки про компанію «КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах