ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ

Адреса
49010, м. Дніпро, вул. Лешко-Попеля, 13
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ Пропонуємо:
- абразивні матеріали;
- дріт зварювальний обміднений;
- зварювальні електроди;
- дріт в’язальний;
- рукавиці робочі;
- будівельна хімія;
- робоче взуття;
- респіратори;
- зварювальне обладнання;
- комплектуючі до зварювального обладнання;
- захист обличчя, органів руху та слуху;
- вимірювальний інструмент;
- металоріжучий інструмент;
- токарні патрони;
- одяг спеціального призначення.

Інформація про компанію

ТОВ ”ЛІОН ІНВЕСТ” пропонує якісні зварювальні та абразивні матеріали, дріт, рукавички, що використовуються в різноманітних галузях промисловості та будівництва.

Наш асортимент включає:

Зварювальні матеріали: Ми пропонуємо широкий вибір зварювальних електродів, дротів, флюсів та інших матеріалів, які відповідають найвищим стандартам якості та забезпечують надійність з’єднання металевих конструкцій.

Абразивні матеріали: Наші продукти включають шліфувальні диски, шкурку, абразивні круги та інші інструменти, що допомагають в різанні, шліфуванні та обробці поверхонь різної складності.

Наші переваги:

Якість та надійність: Ми співпрацюємо тільки з провідними виробниками, що гарантує високу якість наших матеріалів та їхню надійність під час застосування.

Широкий вибір: Ми пропонуємо різноманіття продуктів для задоволення потреб наших клієнтів у всіх сферах діяльності.

Індивідуальний підхід: Наші фахівці готові надати консультації щодо вибору оптимальних матеріалів та інструментів відповідно до вашого завдання.

Наше завдання:

ЛІОН ІНВЕСТ ставить перед собою завдання забезпечити наших клієнтів найвищою якістю продукції та послуг. Ми прагнемо стати надійним партнером у сфері постачання якісних зварювальних та абразивних матеріалів, які відповідають найвищим вимогам виробництва та будівництва.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

зварювальні матеріали, абразивні матеріали, електроди для зварювання, зварювальні електроди, будівельна хімія, електроди для наплавки, абразивні круги, робоча рукавичка, зварювальний дріт, круг для різання металу, коло для шліфування, зварювання електродом, герметик ціна, будівельні матеріали дніпро, рідкі цвяхи, респіратор, піна монтажна, дріт в’язальний, рукавиці, робоче взуття, рукавички робочі, круги відрізні, зварювання низьколегованих сталей, електроди для зварювання чавуну, електроди для зварювання сталей купити

Про компанію

Код ЄДРПОУ41018370
Керівник
Голобурда Іван Сергійович — директор
Дата реєстрації19.02.2017
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ» присвоєно код 41018370.

Керівником підприємства «ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ» є Голобурда Іван Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Лешко-Попеля, 13.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ» офіційний сайт: https://lioninvest.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
49010, м. Дніпро, вул. Лешко-Попеля, 13
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ЛІОН ІНВЕСТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах