ФЕМЕЛІ, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД

Контакти

Юридична адреса
61052, м. Харків, вул. Ярославська, 34, к. 2
Фактична адреса
61052, м. Харків, вул. Ярославська, 34
E-mail
Керівник, директор
Скребцова Ірина Володимирівна — директор

Продукція, послуги

Пропонуємо допомогу багатодітним сім’ям, матерям-одиначкам, людям з особливими потребами, інвалідністю, людям, які потрапили у важкі життєві ситуації (переселенці, учасники АТО, малозабезпечені сім’ї).

Інформація про компанію

”Фундація материнської любові” - це громадська організація, яка допомагає людям, що потрапили у важкі життєві ситуації. Ми поруч з тими, хто потребує нашої допомоги, бо віримо у добро і керуємося цінностями чесності та людяності. Завдання нашого фонду - наблизити небайдужих до тих, хто потребує допомоги. Серед членів нашої організації багато успішних батьків, талановитих дітей, і всі вони готові жити і працювати на благо м. Харкова та України в цілому. Робіть маленькі добрі справи. Адже як кажуть: ”Роби добро, і воно повернеться”.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ42334734
Дата реєстрації27.07.2018
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФУНДАЦІЯ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛЮБОВІ, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО» присвоєно код 42334734.

Керівником підприємства «ФУНДАЦІЯ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛЮБОВІ, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО» є Скребцова Ірина Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФУНДАЦІЯ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛЮБОВІ, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО» — м. Харків, вул. Ярославська, 34, к. 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФУНДАЦІЯ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛЮБОВІ, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО» офіційний сайт: http://www.family2016.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ФЕМЕЛІ, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах