АКФ БІЗНЕС ПАРТНЕРИ, АУДИТОРСЬКА КОНСАЛТИНГОВА ФІРМА

РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ

РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПОД ЗАКАЗ
Опис:Вдала розробка бізнес-плану може не лише заощадити певні кошти, але й надійно представить проект перед інвесторами. Завдяки бізнес-плану ви отримуєте орієнтири для подальших кроків та вагомий чинник для одержання фінансової підтримки від потенційних інвесторів (іноземних зокрема). Наша команда має успішний досвід розробки бізнес-планівДетальніше
ОЦІНКА ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ РИЗИКІВ

ОЦІНКА ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ РИЗИКІВ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПОД ЗАКАЗ
Опис:Якщо у вас виникли труднощі чи питання щодо правильності процесу оцінювання ризиків, здійснюваного управлінським персоналом, ви завжди можете звернутися в компанію ”Бізнес Партнери”. У нас працюють лише висококваліфіковані спеціалісти, які проконсультують та допоможуть розробити програму заходів, спрямовану на зменшення ризиків.
ТЕСТУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ

ТЕСТУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПОД ЗАКАЗ
Опис:Цей інструмент дозволяє виявити недопрацювання в системі підбору кваліфікованих кадрів, мотивації персоналу, провівши аналіз стратегічних та тактичних цілей, мотивів та очікувань працівників. Згідно запиту керівництва, тестування може охопити як весь персонал, так і окремих працівників.
ОБОВ’ЯЗКОВИЙ АУДИТ ДЛЯ НКЦПФР

ОБОВ’ЯЗКОВИЙ АУДИТ ДЛЯ НКЦПФР

Ціна:ДОГОВІРНА
ПОД ЗАКАЗ
Опис:Наша команда виконує обов’язковий аудит для зборів акціонерів в обумовлені терміни, керуючись засадами компетентності та прозорості. Також ми проводимо перевірки Звіту про корпоративне управління, що є складовою Річного звіту емітента цінних паперів відповідно до вимог пунктів 5-9 частини 3 пункту 3 статті 401 Закону України ”Про цінні папери та фондовий ринок”.
КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПОД ЗАКАЗ
Опис:Грамотно здійснена комплексна оцінка фінансового стану дасть змогу оцінити наявні ризики та виявити приховані перспективи в діяльності організації. За результатами аналізу спеціалісти нашої фірми розроблять комплекс заходів для поліпшення фінансового стану.
Всього: 5
Поділіться інформацією в соцмережах
Юридична назваАКФ БІЗНЕС ПАРТНЕРИ, ТОВ
Фактична адреса
79019, м. Львів, вул. Лемківська, 9а, оф. 21
Юридична адреса
79020, м. Львів, вул. Масарика, 18/130
E-mail
Відгуки про компанію «АКФ БІЗНЕС ПАРТНЕРИ, АУДИТОРСЬКА КОНСАЛТИНГОВА ФІРМА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!