Секатори – ефективний помічник для дачних та садових ділянок

Тема: Будинок, сад  |   Дата: 22.04.2024

Сьогодні секатори є невід'ємним пристроєм для дачних та садових ділянок . З їх допомогою вдається правильно доглядати рослинність, забезпечити її здорове зростання і красиве формування. Застосування секатора власниками приватних будинків здійснюється практично цілий рік. Навіть у зимовий період багато хто воліє купити секатор для підрізування живців при щепленні дерев.

Вибираючи садовий секатор важливо враховувати, що такий пристрій для саду може бути представлений у двох видах – контактні секатори, що застосовуються для обрізання твердої деревини та сухої рослинності, а також площинні секатори, які використовують під час стрижки живоплотів та зрізання квітів.

Але, незалежно від виду використовуваного секатора, завжди важливо приділяти увагу гостроті лез. Вони повинні бути добре заточеними, мати зручні ручки, ергономічність. В основі їх створення мають бути використані лише якісні, нековзні матеріали.

У каталозі магазину Фокстрот представлений широкий асортимент садових секаторів, що дозволяє зробити вибір для кожного клієнта. Це комфортні та безпечні у використанні моделі, які зручно лягатимуть у долоню. Працювати з ними завжди буде максимально комфортно.

Вибір секаторів: особливості та переваги

Саме обрізка рослин є однією з важливих процедур при догляді за ними. З її допомогою вдається ефективно впоратися з низкою завдань:

  • Збільшити зростання як молодих, так і більш вікових рослин;
  • Забезпечити гарне розгалуження;
  • Сформувати правильну форму у садових культур;
  • Виконати омолодження старих рослин;
  • Здійснити профілактику захворювань рослинності;
  • Прищепити молоді плодові рослини.

Цей садовий інструмент є незамінним на ділянці, дозволяючи забезпечити точні зрізи, без заподіяння шкоди рослинам.

Тільки правильно підібраний секатор може стати повноцінним корисним помічником на ділянці.

  • Секатор, що функціонує за принципом ножиць, дозволить щоразу здійснювати повністю однаковий зріз, тим самим забезпечуючи щільний зіткнення та зрощення під час щеплення.
  • Завзятий (контактний) секатор завдяки одному лезу та упору з другого боку стане незамінним помічником в обрізанні сухих гілок.
  • Храповий секатор оснащений зубчастим механізмом, який завжди повертає лезо в одне положення, незалежно від кількості натискань, що дозволяє вважати інструмент ідеальним варіантом для зрізання товстого сучка не тільки сухого, але й живого.

Як правило, вибір найбільш відповідного секатора повинен здійснюватися з урахуванням індивідуальних переваг та цілей використання. Це дозволить отримати той, який максимально ефективно справлятиметься з поставленим завданням.

Купити садовий секатор

Завдяки великому вибору секаторів у магазині "Фокстрот", кожен його клієнт має можливість підібрати найбільш підходящий інструмент, що повністю відповідає заданим вимогам. Варто лише визначитися з метою використання інструменту та підібрати комфортний у застосуванні секатор, щоб його експлуатація була максимально ефективною. Звертайтесь і досвідчені консультанти Вам підберуть саме той, який підійде під Ваші потреби.

Поділіться інформацією в соцмережах