ФАУНА-СЕРВІС, МПП

Контакти

Юридична адреса
01033, м. Київ, вул. Саксаганського, 44г
Керівник, директор
Пульняшенко Наталія Федорівна — директор
Бухгалтер
Терейковська Олена Миколаївна

Інформація про компанію

«Фауна-сервіс» - це цілодобова ветклініка в Києві, яка пропонує кваліфіковану допомогу домашнім вихованцям, працюючи без вихідних і свят. У нас Ви зможете в будь-який зручний для Вас момент записати на прийом свого чотирилапого друга, а також викликати при необхідності досвідченого лікаря додому. Крім цього, співробітники ветеринарного госпіталю зможуть відповісти на всі ваші запитання по телефону, тільки не варто забувати про те, що вірний діагноз не можна поставити не обстеживши тварину.

Наш ветеринарний госпіталь, завдяки вдалій багаторічній роботі, пропонує Вашим домашнім улюбленцям повний спектр діагностичних, терапевтичних та хірургічних маніпуляцій. Досвідчені співробітники ветклініки, маючи в своєму арсеналі сучасне обладнання, поставлять правильний діагноз пацієнту і призначать курс ефективного лікування, який дозволить швидко «стати на лапи» Вашому вихованцеві.

Чудово розуміючи, що хороша ветеринарна клініка в Києві не повинна стояти на одному місці, ми вдосконалюємо власні практичні навики, а у ветеринарному шпиталі постійно оновлюється обладнання до рівня експерт-класу, що дозволяє використовувати унікальні методи лікування тварин.

До послуг Ваших улюбленців - ветеринарні лікарі високого рівня кваліфікації, які проведуть необхідні діагностичні, терапевтичні та хірургічні маніпуляції. Кваліфікована ветеринарна допомога буде надана Вашій домашньому улюбленцю у ветеринарному шпиталі або ж на дому.

Ветеринарний госпіталь відомий хірургами високого класу, які виконують оперативні втручання різного рівня складності, застосовуючи унікальні технології, розроблені лікарями ветеринарного госпіталю.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22857630
Кількість працівників25 чол.
Дата реєстрації11.10.1994
Дата оновлення01.09.2022

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 00:00
Вівторок:
00:00 — 00:00
Середа:
00:00 — 00:00
Четвер:
00:00 — 00:00
П'ятниця:
00:00 — 00:00
Субота:
00:00 — 00:00
Неділя:
00:00 — 00:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФАУНА-СЕРВІС, МПП» присвоєно код 22857630.

Керівником підприємства «ФАУНА-СЕРВІС, МПП» є Пульняшенко Наталія Федорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФАУНА-СЕРВІС, МПП» — м. Київ, вул. Саксаганського, 44г.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФАУНА-СЕРВІС, МПП» офіційний сайт: https://fauna-servis.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ФАУНА-СЕРВІС, МПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах