УКРАЇНСЬКЕ БЮРО ДЕТЕКЦІЇ БРЕХНІ

Контакти

Юридична адреса
03142, м. Київ, бульвар Вернадського, 59, к. 78
Фактична адреса
03142, м. Київ, вул. Артема, 40а
Керівник, директор
Усіков Ігор Петрович — директор

Продукція, послуги

Усі види перевірок на детекторі брехні поліграфі, приватні розслідування, прийом на роботу і т.п. Проведення судових психофізіологічних експертиз і досліджень на поліграфі у кримінальних і цивільних справах

Інформація про компанію

Українське Бюро психофізіологічних досліджень та Безпеки (Українське Бюро детекції брехні) проводить всі види перевірок на детекторі брехні - поліграфі будь-якої складності з виїздом в усі міста України, Київ, Харків, Полтава, Донецьк, Маріуполь, Дніпропетровськ, Одеса, Черкаси, Кременчук, Житомир, Вінниця, Чернігів, Суми, Кривий Ріг, Запоріжжя, Мелітополь, Ужгород, АР Крим, Сімферополь, Севастополь, Феодосія, Луганськ тощо Спеціальна пропозиція для адвокатів і правозахисників - проведення судових психофізіологічних експертиз із застосування детектора брехні поліграфа у кримінальних або цивільних справах. Є судові вироки про визнання наших поліграфних - психофізіологічних експертиз як докази. Попередні консультації з фахівцями Українського Бюро детекції брехні про перевірки на детекторі брехні - поліграфі в кримінальному чи цивільному процесі обов’язково. Консультації з правильної постановки питань при призначенні судової психофізіологічної експертизи на поліграфі. Перевірки на детекторі брехні - поліграфі при розслідуваннях будь-якої складності, а так само перевірки на поліграфі при роботі з кадрами у всіх напрямках. Можлива робота по великим обсягам одночасно декількома фахівцями в Києві, Харкові, Полтаві, Донецьку, Маріуполі, Дніпропетровську, Одесі, Черкасах, Кременчуці, Житомирі, Вінниці, Чернігові, Сумах, Кривому Розі, Запоріжжі, Мелітополі, Ужгороді, АР Крим, Сімферополі, Севастополі , Феодосії, Луганську та ін Великий досвід і повна юридична компетентність при роботі в складних умовах. Статус юридичної особи, будь-яка форма взаємовідносин і розрахунків. Філіали в Києві, Черкасах. Додаткова і детальна інформація на наших сайтах в Інтернеті.
Центр Курсовий підготовки Укрбюро кілька разів на рік проводить курси навчання працювати на поліграфі, умови навчання та іншу інформацію можна вивчити на сторінках нашого сайту.

Вища організація

Украинское Бюро психофизиологических исследований и безопасности

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

перевірки співбесіди тестування приватні розслідування на поліграфі детекторі брехні курси навчання на поліграфолога в Україні
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35024601
Рік заснування
2007
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації23.03.2007
Дата оновлення03.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 20:00
Вівторок:
09:00 — 20:00
Середа:
09:00 — 20:00
Четвер:
09:00 — 20:00
П'ятниця:
09:00 — 20:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКЕ БЮРО ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БЕЗПЕКИ, ПП» присвоєно код 35024601.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКЕ БЮРО ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БЕЗПЕКИ, ПП» є Усіков Ігор Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКЕ БЮРО ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БЕЗПЕКИ, ПП» — м. Київ, бульвар Вернадського, 59, к. 78.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАЇНСЬКЕ БЮРО ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БЕЗПЕКИ, ПП» офіційний сайт: http://spfi.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКЕ БЮРО ДЕТЕКЦІЇ БРЕХНІ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах