ПРОСКО РЕСУРСИ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
53610, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, смт. Просяна, вул. Південна, 2
Телефони
Керівник, директор
Пузеренко Сергій Вікторович — голова правління
Бухгалтер
Рева Олена Анатоліївна

Продукція, послуги

Продукція: Каолін збагачений

Інформація про компанію

Проско РЕСУРСИ є ресурсною компанією і займається розробкою, розвитком проектів, видобутком і маркетингом каолінів збагачених і кварцових пісків.

Компанія займається виробництвом такої продукції:

• Каолін для паперу.
• Каолін для кераміки.
• Каолін для скловолокна.
• Піски кварцові.

Висока якість Просянівського каоліну привернула до себе увагу ще в кінці 19-го століття. В даний час в складі підприємства є 3 фабрики (мокрого, хімічного і сухого збагачення), Вершинський і Західно-Дібрівський кар’єри, допоміжні структури та підрозділи.

Основою довгострокової політики Проско РЕСУРСИ є орієнтація на якість продукції як головна умова, необхідна для розширення і завоювання ринків збуту. Задоволення потреб споживача є основоположним становищем стратегії підприємства.

У компанії працює близько 800 чоловік у всіх її виробництвах і проектах розвитку з головним офісом в Дніпропетровську.

Проско РЕСУРСИ цінує безпеку і здоров’я своїх співробітників, клієнтів і спільнот, в яких воно працює і прагне працювати в розумних рамках, які мінімізують вплив на навколишнє середовище. Виробнича площадка Проско РЕСУРСИ займає близько 165 га, кар’єри Вершинський і Західно-Дібрівський щорічно просуваються вперед на 1 - 1,5 га. Відпрацьовані землі рекультивуються, на них відновлюється родючий шар для подальшої здачі місцевим колективним господарствам. На відновлених Проско РЕСУРСИ землях, близько 17 га, аграріями посаджені зернові культури.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00282033
Рік заснування
1998
Кількість працівників929 чол.
Дата реєстрації10.08.1998
Дата оновлення07.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОСЯНСЬКИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ, ВАТ» присвоєно код 00282033.

Керівником підприємства «ПРОСЯНСЬКИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ, ВАТ» є Пузеренко Сергій Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОСЯНСЬКИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ, ВАТ» — Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, смт. Просяна, вул. Південна, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРОСЯНСЬКИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ, ВАТ» офіційний сайт: http://www.prosco.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПРОСКО РЕСУРСИ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах