ХАРКІВСПЕЦТЯЖТРАНС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61075, м. Харків, вул. Потоцького Северина, 38а
Фактична адреса
61125, м. Харків, просп. Гагаріна, 4
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Сивопляс Олена Олексіївна — директор
Бухгалтер
Пересипкіна Ніна Григорівна

Продукція, послуги

Послуги: Транспортні

Інформація про компанію

Основний рід діяльності - повний комплекс послуг з транспортування негабаритних та великовагових вантажів (від сільгосптехніки до гірничодобувного і сталеливарного обладнання, а також трансформаторів і реакторів для енергетичної галузі) по території України та за її межами (СНД, Європа); транспортування понаднегабаритних і СВЕРХТЯЖЕЛОВЕСНИХ вантажів.


«Повний комплекс послуг» включає в себе всі етапи підготовчих робіт від попереднього опрацювання маршруту і подальшого його узгодження з усіма необхідними службами (у кожному конкретному випадку перелік даних організацій може змінюватися в залежності від ступеня негабаритності / ваговитості вантажу і маршруту його транспортування відповідно) до отримання спеціальних дозволів для провезення негабаритного / великовагового вантажу і безпосередньо виконання самої транспортування.


За бажанням Замовника ми готові надати послуги наших партнерів по оренді кранів, спеціального вантажопідйомного обладнання, монтажу обладнання із застосуванням унікальних технологій (можливість монтажу окремої одиниці до 400 тонн).

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34014964
Рік заснування
2000
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації11.03.2006
Дата оновлення17.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ХАРКІВСПЕЦТЯЖТРАНС, ТОВ» присвоєно код 34014964.

Керівником підприємства «ХАРКІВСПЕЦТЯЖТРАНС, ТОВ» є Сивопляс Олена Олексіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ХАРКІВСПЕЦТЯЖТРАНС, ТОВ» — м. Харків, вул. Потоцького Северина, 38а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ХАРКІВСПЕЦТЯЖТРАНС, ТОВ» офіційний сайт: https://hstt.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ХАРКІВСПЕЦТЯЖТРАНС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах