МЯТА, КОМПАНИЯ, ЧП

Контакты

Юридический адрес
81652, Львовская обл., г. Новый Роздол, ул. Бандеры, 11, к. 18
Телефоны
Руководитель, директор
Кашивская-Зеленяк Ольга Петровна — директор

Продукция, услуги

Рекламные сувениры, бизнес сувениры, корпоративные сувениры (ручки, чашки, зажигалки, футболки и тому подобное), оригинальные подарки, VIP подарки и VIP сувениры, на весь товар возможное нанесение логотипа

Информация о компании

Компанія «М’ЯТА» пропонує широкий вибір рекламно-сувенірної продукції, яка стане елементом корпоративного стилю Вашої компанії, а також буде необхідним атрибутом для таких заходів, як виставки, рекламні акції, презентації, ювілеї. На весь перелік товарів можливе нанесення логотипу. Сувенірна продукція з нанесенням логотипу - це імідж Вашої організації і чудова реклама Вашої продукції або послуг.
У Вашому розпорядженні послуги професійних дизайнерів, чітко позначені терміни виготовлення замовлення, оптимальне співвідношення ціна-якість на сувенірну продукцію, гарантії на будь-яку послугу, що замовляється у нас. Також ми пропонуємо Вашій увазі сувеніри оптом - для дрібних, середніх і великих компаній. Асортимент нашої продукції представлений на сайті у розділі каталоги. Періодично він поповнюється новими сувенірами. Якщо Ви не знайшли те що шукали, то, будь ласка, пришліть нам свій запит і наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на ваші питання, пришлють Вам фотографії, ціни і іншу корисну інформацію по сувенірах, що цікавлять Вас.
Також представляємо Вам широкий і різноманітний вибір поліграфічної продукції з друком високої якості. Ми допоможемо Вам з розробкою логотипу, фірмового стилю, верстанням брошури або буклета, зробимо дизайн-макет для будь-якої поліграфії. У сфері наших послуг також нанесення логотипів методом шовкографії, тамподруку, гравіювання, тиснення

Виды деятельности КВЭД

Заказывайте пакет «Украина. VIP» который увеличил доход наших клиентов в среднем на 50-100% после старта.

О компании

Код ЕГРПОУ36913356
Год основания
2010
Количество сотрудников 2 чел.
Дата регистрации16.06.2010
Дата обновления28.07.2023

График работы

Понедельник:
09:00 — 18:00
Вторник:
09:00 — 18:00
Среда:
09:00 — 18:00
Четверг:
09:00 — 18:00
Пятница:
09:00 — 18:00
Выявили неточность или ошибку?
Войдите в кабинет

Вопросы и ответы

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридическому лицу «МЯТА, КОМПАНИЯ, ЧП» присвоен код 36913356.

Руководителем предприятия «МЯТА, КОМПАНИЯ, ЧП» является Кашивская-Зеленяк Ольга Петровна, согласно данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины.

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридический адрес предприятия «МЯТА, КОМПАНИЯ, ЧП» — Львовская обл., г. Новый Роздол, ул. Бандеры, 11, к. 18.
Отзывы о компании «МЯТА, КОМПАНИЯ, ЧП». Поделитесь и Вы своим мнением в комментариях!
Поделитесь информацией в соцсетях