БАС-АГРО ГРУПП, ООО

Юридический адрес
18007, г. Черкассы, пер. Хоменко, 8/1
Телефоны

Продукция, услуги

Фірма Bas.ua є провідним українським постачальником та виробником запасних частин та комплектуючих для сівалок, жниварок та розкидачів добрив. Завдяки широкому асортименту продукції, високій якості та конкурентоспроможним цінам, компанія встигла завоювати довіру сільськогосподарських підприємств та фермерів по всій Україні.

Фірма ”Бас-Агро” заснована у місті Черкаси. Bas.ua пропонує широкий асортимент високоякісного сільськогосподарського обладнання. Фірма прагне сприяти розвитку ефективного агробізнесу в Україні, надаючи фермерам доступ до передових технологій. Бас-Агро підтримує сталий розвиток сільського господарства та покращення екологічної ситуації, активно співпрацюючи з місцевими фермерами та державними органами. Ми маємо величезний асортимент сільгоспзапчастин, який налічує понад 3000 найменувань для різноманітної сільськогосподарської техніки. Ви можете купити запчастини до жниварок Case, Claas, CNH, Dominoni, Fantini, Franco Fabril, Geringhoff, JOHN GREAVES, Olimac, OptiSun, Oros, Zafrani, Ziegler; запчастини до розкидачів добрив Bergmann, Bogballe, Gaspardo, Kuhn, Kverneland, Sola, UNIA; запчастини до сівалок брендів Gaspardo, Great Plains, Horsch, John Deere, Kuhn, Kverneland, Monosem; деталі, комплектуючі вузли та механізми в зборі. Для оптових покупців є можливість виготовлення деталей на замовлення за кресленнями. Bas.ua є дистриб’ютором сільськогосподарської техніки SUNFLORO та CANSA.

Ми маємо власний парк найновішого ЧПК обладнання, виготовляємо запчастини до імпортної сільськогосподарської техніки вже впродовж 15 років. Маємо широкий асортимент продукції та суворий контроль якості. Нашими клієнтами є найбільші українські корпорації, кінцеві клієнти та торгуючі організації. Також наша продукція експортується в країни Європи та ближнього зарубіжжя протягом 12 років.

Адреса
18007, м. Черкаси,
пров. Хоменка, 8/1
+38 (067) 470-35-44
https://bas.ua

Виды деятельности КВЭД

Заказывайте пакет «Украина. VIP» который увеличил доход наших клиентов в среднем на 50-100% после старта.

О компании

Код ЕГРПОУ42650107
Руководитель
Берневек Сергей Викторович
Дата регистрации27.11.2018
Дата обновления09.01.2024
Выявили неточность или ошибку?
Войдите в кабинет

Вопросы и ответы

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридическому лицу «БАС-АГРО ГРУПП, ООО» присвоен код 42650107.

Руководителем предприятия «БАС-АГРО ГРУПП, ООО» является Берневек Сергей Викторович, согласно данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины.

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридический адрес предприятия «БАС-АГРО ГРУПП, ООО» — г. Черкассы, пер. Хоменко, 8/1.

По информации полученной из открытых и достоверных источников интернета, у предприятия «БАС-АГРО ГРУПП, ООО» официальный сайт: https://bas.ua/

Состояние юридического лица по данным Единого государственного реестра (ЕГРПОУ) — зарегистрировано.
Юридический адрес
18007, г. Черкассы, пер. Хоменко, 8/1
Телефоны
E-mail
Отзывы о компании «БАС-АГРО ГРУПП, ООО». Поделитесь и Вы своим мнением в комментариях!
Поделитесь информацией в соцсетях