SKLADSKI TEKHNOLOHIYI KHARKIV, LLC

Contacts

Legal address
61082, m. Kharkiv, vul. Oshchiepkova, 7a, k. 17
Actual address
61003, m. Kharkiv, vul. Kooperatyvna, 30
Postal address
61082, m. Kharkiv, vul. Mala-Panasovska, 4/7
E-mail
Head
Sikorskyi Serhii Viacheslavovych
Accountant
Sikorskyi Serhii Viachyslavovych

Products, services

Products: Shelving / Pilers / of Cart ware-house / wheels for light carts

Company information

Компанія ТОВ ”Складські технології Харків » пропонує колеса і ролики до пересувного обладнання : колеса для будівельних лісів , колеса обрезинені для хлібних рам , з поліаміду , поліуретану для ковбасних рам , алюмінію , фенолу , чавуну для коптильних рам , великовантажні , термостійкі для ротаційних , подових , конвекційні печей , пневматичні для ручних візків , апаратні , меблеві , колеса для гідравлічних візків , складської техніки , медичних меблів та промислового обладнання , колеса для хлібопекарського та кондитерського обладнання , колеса для ковбасних і сирних цехів , харчопереробних цехів . Колеса для ротаційних печей , хлібопекарського та кондитерського промислового устаткування. Широкий асортимент термостійких коліс і роликів для будь-якого обладнання : колеса жаростійкі , колеса з чавуну , колеса з фенолу , колеса з алюмінію. Колеса для печей , пекарень і харчопереробних цехів . Колеса для ротаційних печей , хлібопекарського та кондитерського промислового оборудованія.Доставка по всій Україні .
Виробляємо і реалізуємо складські поличні стелажі , стелаж з полицями . Стелаж , стелажі призначені для зберігання великого спектру вантажів, як по габаритах , так і за масою , різного цільового призначення в кілька рівнів від підлоги. Сфера застосування даного типу стелажа , стелажів , стелаж з полицями - це приміщення складів , архівів , офісів , магазинів , СТО і т.д. Даний тип стелажів є збірно - розбірну конструкцію з можливістю регулювань полиць по висоті. Полки кріпляться на спеціальних зачепах . Модулі стягуються в ряди ( по довжині і глибині ) шляхом болтового з’єднання. Можливо виробництво по ваших розмірах. Доставка по всій Украіне.Предлагаем Регульовані сталеві стелажі + ящики для метизів різного кольору . Односторонній або двосторонній Ширина 1000 мм , глибина підстави 350 мм , висота стелажа 1800 мм і 1500мм . Пропонуємо вантажні візки , візки платформні , візки ручні , візки з двома і трьома полицями, полиці візки з ламинированого дсп , візки з сітчастими бортами. Платформні візки використовуються для перевезення різногабаритних товару , різних розмірів , вантажопідйомністю від 200 до 2000 кг.Платформа візків вкрита суцільним металевим настилом або ламінованої дсп . Всі металеві елементи конструкції пофарбовані порошковою фарбою. Можуть комплектуватися різними колесами. Доставка по Україні .

Activities of KVED

Order the VIP Plan which increased the income of our clients is on average 50-100% after the start.

About company

Code EGRPOU33122232
Year of foundation
2004
Number of employees4 чел.
Registration date18.09.2004
Update date09.01.2024
Found an inaccuracy or error?
Log in to your account

Questions and answers

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine to a legal entity «SKLADSKI TEKHNOLOHIYI KHARKIV, LLC» assigned a code 33122232.

Head of the company «SKLADSKI TEKHNOLOHIYI KHARKIV, LLC» is Sikorskyi Serhii Viacheslavovych, according to the data of the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine.

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine legal address of the company «SKLADSKI TEKHNOLOHIYI KHARKIV, LLC» — m. Kharkiv, vul. Oshchiepkova, 7a, k. 17.

According to information obtained from open and reliable Internet sources, at the enterprise «SKLADSKI TEKHNOLOHIYI KHARKIV, LLC» official site: https://sklad.ws/

Legal entity status according to the Unified State Register (EDRPOU) — registered.
What do you think of the company «SKLADSKI TEKHNOLOHIYI KHARKIV, LLC». Share your thoughts in the comments!
Share information on social networks