YUNIFINANS, PC

Contacts

Legal address
02002, m. Kyiv, vul. Sheptytskoho, 4a
Actual address
m. Kiiv, vul. Raskovoi, 23
Postal address
02105, m. Kyiv, prosp. Myru, 6, k. 95
Head
Korzh Oleksandr Volodymyrovych — Директор
Accountant
Korn Ruslan Arkadiiovych

Products, services

Бухгалтерське обслуговування підприємств,
Консультаційні послуги у сфері податкового, управлінського обліку,
Податковий, управлінський консалтинг

Company information

Бухгалтерське бюро unifinance спеціалізується на наданні послуг бухгалтерського обслуговування підприємств і підприємців , консультацій по оподаткуванню.

Ми з великою повагою і увагою ставимося до наших клієнтів , що дає нам можливість надавати саме ті послуги , які вам необхідні. Метою діяльності компанії є удовлетвоерніе потреб у веденні бухгалтерського обліку клієнтів .

Ми прагнемо надавати якісні послуги шляхом приділення кожного партнера саме такого часу і уваги, яку необхідно для вирішення його завдань. Вважаємо даний підхід у поєднанні з професіоналізмом - запорукою довгого і плідного співробітництва .

Співробітники нашої компанії є практикуючими фахівцями. Ми постійно розширюємо свої знання та навички , підтримуючи високий рівень професіоналізму.

Компанія unifinance має тривалі ділові відносини з партнерами , що добре зарекомендували себе на ринках аудиторських , юридичних , консалтингових , IT послуг. Це дає нам впевненість в якості наданих нами послуг та їх відповідності законодавству України .

Ми впевнені в тому , що співпраця з нами принесе вашій компанії не тільки економічні вигоди , але і задоволення від роботи з нашими фахівцями.

Для нас важливо задовольнити ваші вимоги до ведення бухгалтерського обліку . Ми не залишимо вас наодинці з контролюючими органами. Ми супроводжуємо податкові перевірки , несемо відповідальність за послуги надані нами.

Activities of KVED

Keywords

Бухгалтерія, Бухгалтер, податки, облік, бухгалтерський облік, управлінський облік, звітність, бухгалтерський аутсорсінг, реєстрація, податкова звітність, консультації, відновлення обліку
Order the VIP Plan which increased the income of our clients is on average 50-100% after the start.

About company

Code EGRPOU36516433
Year of foundation
2008
Number of employees2 чел.
Registration date01.07.2009
Update date21.08.2023

Work schedule

Monday:
09:00 — 18:00
Tuesday:
09:00 — 18:00
Wednesday:
09:00 — 18:00
Thursday:
09:00 — 18:00
Friday:
09:00 — 18:00
Saturday:
09:00 — 18:00
Found an inaccuracy or error?
Log in to your account

Questions and answers

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine to a legal entity «YUNIFINANS, PC» assigned a code 36516433.

Head of the company «YUNIFINANS, PC» is Korzh Oleksandr Volodymyrovych, according to the data of the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine.

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine legal address of the company «YUNIFINANS, PC» — m. Kyiv, vul. Sheptytskoho, 4a.

Legal entity status according to the Unified State Register (EDRPOU) — registered.
What do you think of the company «YUNIFINANS, PC». Share your thoughts in the comments!
Share information on social networks