UKRAYINSKA HENETYCHNA KOMPANIYA, PRJSC

Contacts

Legal address
12402, Zhytomyrska obl., Zhytomyrskyi r-n, s. Oliivka, vul. Oleksandra Bilasha, 1
E-mail
Head
Masliukivska Olesia Mykhailivna — Chairman of the Board
Accountant
Kuzmin Vitalii Mykolaiovych

Products, services

Products: Livestock breeding / cattle sperm / supplements for dairy cattle

Company information

Житомирське обласне племінне об’єднання почало свою роботу в квітні 1977 р. у формі державного підприємства. Основним його завданням було проведення племінної роботи по відтворенню і поліпшенню порід худоби і птиці, що містяться в колективних сільських господарствах Житомирської області. Іншою функцією підприємства було проведення обласних і міжрайонних виставок тварин і птахівницьких ярмарків. Для цього підприємство мало спеціально оснащені майданчики і павільйони. У 1998 р. державне підприємство було приватизоване та реорганізоване у ВАТ «Житомироблплемоб’єднання».

Новий етап в розвитку підприємства припав на 2008 рік, саме в цьому році в підприємство були вкладені значні кошти, для його розвитку. В 2008 році було розпочато будівництво лабораторного комплексу, аналогів якому в Україні на сьогоднішній день не існує. Також паралельно було розпочато будівництво приміщення для утримання племінних бугаїв-плідників та карантинне приміщення для їх попереднього утримання.

В 2009 році підприємством закуплено лабораторне обладнання всесвітньо відомої компанії «IMV» та завезено 12 бугаїв-плідників голштинської породи, оцінених за якістю нащадків. На сьогоднішній день бугаї-плідники, які належать ВАТ «Житомироблплем’єднання», є найкращими в Україні по своїх племінних характеристиках.

В 2009 році підприємству був присвоєний статус «Селекційного Центру». В зв’язку з тим, що підприємство досягло певного рівня і має на меті й в подальшому розвиватися та виходити на нові рівні розвитку, було прийнято рішення про створення нового бренду та вихід на європейські ринки як повноцінного партнера. На сьогоднішній день Житомирський Селекційний Центр позиціонує себе як провідне підприємство на селекційному ринку України.

Починаючи з 2011-го року компанія змінила міжнародну офіційну назву на UGC «Ukrainian Genetic Company».

Branches and representations

Головний офіс:
м.Київ,вул. Шота Руставелі, буд.17,оф. 5,
тел.: (044) 501-97-17

Main organization

Головний офіс: м.Київ,вул. Шота Руставелі, буд.17,оф. 5, тел.: (044) 501-97-17

Activities of KVED

Order the VIP Plan which increased the income of our clients is on average 50-100% after the start.

About company

Code EGRPOU00698578
Number of employees2 чел.
Registration date18.12.1991
Update date08.06.2023

Work schedule

Monday:
08:00 — 17:00
Tuesday:
08:00 — 17:00
Wednesday:
08:00 — 17:00
Thursday:
08:00 — 17:00
Friday:
08:00 — 16:00
Found an inaccuracy or error?
Log in to your account

Questions and answers

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine to a legal entity «UKRAYINSKA HENETYCHNA KOMPANIYA, PRJSC» assigned a code 00698578.

Head of the company «UKRAYINSKA HENETYCHNA KOMPANIYA, PRJSC» is Masliukivska Olesia Mykhailivna, according to the data of the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine.

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine legal address of the company «UKRAYINSKA HENETYCHNA KOMPANIYA, PRJSC» — Zhytomyrska obl., Zhytomyrskyi r-n, s. Oliivka, vul. Oleksandra Bilasha, 1.

Legal entity status according to the Unified State Register (EDRPOU) — registered.
What do you think of the company «UKRAYINSKA HENETYCHNA KOMPANIYA, PRJSC». Share your thoughts in the comments!
Share information on social networks