ZHANVI (JANVI), COSMETOLOGY CENTER

BIOREVITALIZATION

BIOREVITALIZATION

PriceNEGOTIABLE
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
DescriptionЦе інноваційна і високоефективна методика, що дозволяє відновити тонус, еластичність і колір, властивий молодій і здоровій шкірі, на довгий час захистити її від впливу вільних радикалів (продуктів окислення, які негативно впливають, як на дерму, так і на весь організм у цілому). За рахунок біоревіталізації відновлюється і покращуєтьсяMore details
LASER SKIN RESURFACING

LASER SKIN RESURFACING

PriceNEGOTIABLE
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
DescriptionЛазерна шліфовка допоможе значно регенерувати стан вашої шкіри, омолодити вас на кілька десятиліть. Кожен раз, коли ви будете дивитися на себе в дзеркало, ви будете бачити молоду красиву дівчину.
CAVITATION

CAVITATION

PriceNEGOTIABLE
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
DescriptionМи раді запропонувати вам новий, ефективний і безпечний метод лікування целюліту – кавітацію. Це ефективна методика в косметології, за допомогою якої здійснюється вплив низькочастотними ультразвуковими хвилями на проблемні жирові зони, що викликає в них ефект утворення мікробульбашок. В процесі процедури бульбашки збільшуютьсяMore details
SHUGARING

SHUGARING

PriceNEGOTIABLE
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
DescriptionПроцедура шугарингу здійснюється за допомогою цукрової пасти. Шугаринг часто застосовують для видалення волосся у зоні пахв та бікіні, де особливо чутлива шкіра. Все тому, що, на відміну від воскової депіляції, видалення волосся цукром менше подразнює шкіру.
LASER VASCULAR REMOVAL

LASER VASCULAR REMOVAL

PriceNEGOTIABLE
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
DescriptionЄдиним надійним методом у боротьбі з судинами є їх видалення. Для лікування невеликих розширених судин як на обличчі так і на ногах, в косметологічному центрі “Жанві” застосовують лазерну фотокоагуляцію. Сеанси лазерного видалення судин у Львові позбавляють від гемангіом, гіперпігментації і пігментних плям.
All: 5
Share information on social networks
Legal nameJANVI COSMETICS, LLC
Address
79010, m. Lviv, vul. Lychakivska, 39
E-mail
What do you think of the company «ZHANVI (JANVI), COSMETOLOGY CENTER». Share your thoughts in the comments!