JANVI, КОСМЕТОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР

БІОРЕВІТАЛІЗАЦІЯ

БІОРЕВІТАЛІЗАЦІЯ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Опис:Це інноваційна і високоефективна методика, що дозволяє відновити тонус, еластичність і колір, властивий молодій і здоровій шкірі, на довгий час захистити її від впливу вільних радикалів (продуктів окислення, які негативно впливають, як на дерму, так і на весь організм у цілому). За рахунок біоревіталізації відновлюється і покращуєтьсяДетальніше
ЛАЗЕРНЕ ШЛІФУВАННЯ ШКІРИ

ЛАЗЕРНЕ ШЛІФУВАННЯ ШКІРИ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Опис:Лазерна шліфовка допоможе значно регенерувати стан вашої шкіри, омолодити вас на кілька десятиліть. Кожен раз, коли ви будете дивитися на себе в дзеркало, ви будете бачити молоду красиву дівчину.
КАВІТАЦІЯ

КАВІТАЦІЯ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Опис:Ми раді запропонувати вам новий, ефективний і безпечний метод лікування целюліту – кавітацію. Це ефективна методика в косметології, за допомогою якої здійснюється вплив низькочастотними ультразвуковими хвилями на проблемні жирові зони, що викликає в них ефект утворення мікробульбашок. В процесі процедури бульбашки збільшуютьсяДетальніше
ШУГАРИНГ

ШУГАРИНГ

Ціна:ДОГОВІРНА
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Опис:Процедура шугарингу здійснюється за допомогою цукрової пасти. Шугаринг часто застосовують для видалення волосся у зоні пахв та бікіні, де особливо чутлива шкіра. Все тому, що, на відміну від воскової депіляції, видалення волосся цукром менше подразнює шкіру.
ЛАЗЕРНЕ ВИДАЛЕННЯ СУДИН

ЛАЗЕРНЕ ВИДАЛЕННЯ СУДИН

Ціна:ДОГОВІРНА
ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Опис:Єдиним надійним методом у боротьбі з судинами є їх видалення. Для лікування невеликих розширених судин як на обличчі так і на ногах, в косметологічному центрі “Жанві” застосовують лазерну фотокоагуляцію. Сеанси лазерного видалення судин у Львові позбавляють від гемангіом, гіперпігментації і пігментних плям.
Всього: 5
Поділіться інформацією в соцмережах
Юридична назваЖАНВІ КОСМЕТІКС, ПП
Адреса
79010, м. Львів, вул. Личаківська, 39
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «JANVI, КОСМЕТОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!