Вечірній ювелірний ансамбль: принципи складання

Тема: Дорогоцінності  |   Дата: 15.12.2021

Коштовності - це вишукані вироби, здатні без слів розповісти про свою володарку. З їхньою допомогою можна підкреслити високе соціальне становище, почуття прекрасного смаку та стилю.

прикраси ювелірні

Але якими прекрасними не були ювелірні прикраси стилісти Укрзолото рекомендують складати ансамбль грамотно, старанно вибираючи кожен елемент. Примітно, що вечірній комплект та денний ансамбль коштовностей мають суттєво відрізнятися між собою.

Рекомендації вибору прикрас на вечір

Ювелірні аксесуари для вечірнього виходу – це окрема категорія образу. Сережки, персні, брошки, намиста, ланцюжки з підвісками, масивні браслети – це лише деякі вироби, які допомагають надати цибулі чарівності та краси. Важливо пам'ятати, що кожна прикраса здатна як прикрасити образ, так і вбити його.

Для того, щоб сяяти у світлі місяця стилісти рекомендують керуватися простими правилами:

  • Для вечора варто вибирати масивний аксесуар. Від маленьких та лаконічних коштовностей варто відмовитись, залишивши їх для денного виходу.
  • Не варто одягати на себе все й одразу. Для потужних виробів варто керуватися правилом трьох предметів. Так, під сукню з неглибоким вибором варто надіти або довгі сережки, або ланцюжок з кулоном або намисто. Якщо сукня має глибокий виріз, то ці два предмети можна поєднувати разом. Не варто також одночасно на одну руку одягати і мініатюрне колечко, і ефектний перстень.
  • Вибираючи каміння до сукні варто подбати про поєднання кольорів мінералів та одягу. Якщо сукня червона, то від рубінів краще відмовитись, якщо блакитна – від бірюзи, якщо синя, то не варто вибирати прикраси з аметистами. А ось діаманти та перли відмінно поєднуються з сукнями будь-яких відтінків.
  • Складаючи самостійно ансамбль, варто вибрати вироби, які максимально гармонують між собою. Варто вибирати вироби з однакового металу з однаковим камінням.

На думку експертів, не варто купувати велику кількість екстравагантних коштовностей. Справа в тому, що мода на них швидко минає і через кілька років вони не викликатимуть захоплення. Звичайно ж, якщо жінка є «світською левицею», то ця рекомендація її не стосується. Однак, найкраще вибрати більш універсальні прикраси, віддавши перевагу золотій оправі, діамантам.

ювелірні прикраси

Стилісти ukrzoloto рекомендують вивчити асортимент інтернет магазину, вибрати найкращі варіанти і лише потім придбати ті, які задовольняють усі запити за стилем, якістю та оформленням.

Поділіться інформацією в соцмережах