Келихи для віскі: подарунок, гідний королів

Тема: Подарунки  |   Дата: 24.08.2023

Королівський презент

Традиція дарувати алкоголь має давнє коріння. У Європі елітні спиртні напої використовувалися навіть як подарунок вінценосним особам на значні свята. І тоді, і зараз основне завдання дарувальника — підібрати найбільш прийнятний варіант. Етикет при цьому наказує враховувати особисті переваги та статус обдаровуваного, і обов’язково — особливості події. Алкоголь — універсальний презент, оскільки його можна піднести одержувачам різного віку та статі з абсолютно різних приводів: на день народження, з нагоди підвищення на посаді, на новосілля чи на честь вдалої угоди з партнерами. При цьому пляшка сортового міцного напою може бути і як основним, і як додатковим подарунком.

Культура вживання

Логічним доповненням до алкоголю є вишукані аксесуари, наприклад спеціальні келихи для віскі. Вибір посуду вимагає не меншої уваги, ніж вибір самого напою, оскільки для кожного виду та сорту алкоголю створені окремі варіанти. Грамотний підбір гарантує, що процес вживання напою принесе максимальне задоволення — що буде повністю розкритий смак і аромат ексклюзивного спиртного. Підібрати правильні склянки для віскі чи коньяку на подарунок другові, колезі або керівнику можна тут: https://fama.ua/uk/podarki/bokaly-dlya-vysky-y-konyaka. Інтернет-магазин VIP-подарунків представляє гідний вибір:

  • Келихів rocks, tumbler і highball. Це класичні низькі широкі склянки з товстим дном, одні моделі з прямими (тумблер), інші — з розширеними зверху стінками (рокс). Це відмінний вибір для повсякденного використання, зокрема для створення коктейлів. Така форма оптимальна у випадках, коли є необхідність пом’якшити надто міцний напій. 
  • Келихів із чашею у формі тюльпана — tulip, nosing. Вважається, що саме така форма зі звуженими зверху краями дає можливість найкраще розкрити багатий букет витриманих напоїв. Це варіант для справжніх поціновувачів та гурманів.
Поділіться інформацією в соцмережах