ТАЛАН, РОМЕНСЬКЕ КОЛЕКТИВНЕ ВИРОБНИЧО-ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ

Контакти

Юридична адреса
42000, Сумська обл., м. Ромни, вул. Тельмана, 24
Керівник, директор
Білаш Валентина Іванівна
Бухгалтер
Худенко Наталія Василівна

Інформація про компанію

Основні зусилля компанії ”ТАЛАН” направлені на забезпечення системного підходу до якості продукції спеціального призначення. Багаторівневий контроль якості, обов’язкова сертифікація і гарантійні зобов’язання є невід’ємною частиною нашої роботи. Ми повністю усвідомлюємо важливість безпеки праці, тому постійно ведемо науково-дослідну роботу, розробляємо нову продукцію і технічну документацію, організовуємо виїзні семінари, беремо участь у спеціалізованих виставках і конференціях. У ході даних заходів наші фахівці дають кваліфіковані консультації по використанню продукції марки ”ТАЛАН”, допомагаючи оптимізувати витрати з охорони праці та заощадити кошти в результаті застосування сучасних, комфортних, безпечних і більш довговічних виробів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00308287
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації27.05.1997
Дата оновлення11.07.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТАЛАН, РОМЕНСЬКЕ КОЛЕКТИВНЕ ВИРОБНИЧО-ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ» присвоєно код 00308287.

Керівником підприємства «ТАЛАН, РОМЕНСЬКЕ КОЛЕКТИВНЕ ВИРОБНИЧО-ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ» є Білаш Валентина Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТАЛАН, РОМЕНСЬКЕ КОЛЕКТИВНЕ ВИРОБНИЧО-ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ» — Сумська обл., м. Ромни, вул. Тельмана, 24.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТАЛАН, РОМЕНСЬКЕ КОЛЕКТИВНЕ ВИРОБНИЧО-ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах