ІНТЕР-ПАК, ТОВ

Адреса
81700, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Жидачів, вул. Галицького Д., 74а
Телефони

Продукція, послуги

Виготовляємо картонні кутники та гільзи для пакування.

Інформація про компанію

«Інтер-Пак» - засноване в 2007 році товариство з обмеженою відповідальністю, яке займає лідируючі позиції в ніші картонної упаковки на території України.

«Інтер-Пак» виробляє:

• Картонні кутники.
• Картонні гільзи.

Ми виготовляємо картонну гільзу на сучасному обладнанні, тому абсолютно впевнені в її якості і можемо гарантувати швидке виконання будь-якого замовлення. Купуючи картонну гільзу у нас, ви отримуєте оптимальну ціну і індивідуальний підхід.

У нас ви можете купити картонні гільзи всіх стандартних розмірів. Також ми можемо виготовити шпулі під ваші особливі вимоги. В цьому випадку ви самі вибираєте потрібний діаметр і довжину і товщини стінки гільзи.

Для сучасного надійного зберігання і перевезення різної продукції застосовуються картонні кутники. Виробництво захисних конструкцій з картону є максимально якісним і відповідає сучасним стандартам, що дозволяє створювати екологічно чистий продукт. Відсутність токсинів і різних домішок розширює сфери використання даного типу захисту.

На нашому підприємстві ми використовуємо тільки новітні технології. За процесом виробництва стежить кваліфікований персонал. Саме поєднання сучасних технологій і строгий контроль гарантують високу якість нашої продукції.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

гільза,кутник,картонна гільза,кутник картоний,
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35056392
Керівник
Серкіз Іван Андрійович — директор
Рік заснування
2007
Кількість працівників98 чол.
Дата реєстрації24.05.2007
Дата оновлення22.03.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНТЕР-ПАК, ТОВ» присвоєно код 35056392.

Керівником підприємства «ІНТЕР-ПАК, ТОВ» є Серкіз Іван Андрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНТЕР-ПАК, ТОВ» — Львівська обл., Стрийський р-н, м. Жидачів, вул. Галицького Д., 74а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІНТЕР-ПАК, ТОВ» офіційний сайт: http://inter-pack.com.ua/ru/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
81700, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Жидачів, вул. Галицького Д., 74а
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ІНТЕР-ПАК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах