ДІЄСЛОВО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03148, м. Київ, вул. Гната Юри, 9, к. 414
Фактична адреса
04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 19
Поштова адреса
04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 19
Керівник, директор
Алі Ніна Анатоліївна — директор
Бухгалтер
Антощук Наталія Ігорівна

Продукція, послуги

Розробка PR-стратегії, розробка PR-кампанії, робота із засобами масової інформації, організація спеціальних подій, внутрішньокорпоративний PR.

Інформація про компанію

PR-бюро «Дієслово» створено у 2008 р. на базі PR-департаменту «Бюро Маркетингових Технологій». Cьогодні «Дієслово» – повноправний член Групи компаній «Бюро» – позиціонує себе як Бюро дієвого PR.

Сьогодні в усіх сферах українського бізнесу забагато «піару» та замало результативних дій. Наша місія:
Діяти, щоб почули. Ми маємо власну позицію, що дозволяє PR-бюро розробляти і реалізовувати успішні соціальні проекти. Разом з тим, щодня ми працюємо заради того, аби суспільство почуло наших клієнтів; щоб кожен крок був дієвим та вів до очікуваного результату.

Ми знаємо, що немає незручних клієнтів; немає клієнтів, які б не мали PR-ресурсу. В діяльності будь-якої компанії ми знаходимо по-справжньому важливі аспекти та робимо їх цікавими для суспільства. Ми виробили власний алгоритм роботи:



Знайти справжнє. Зробити цікавим. Змінити світ



Наші цінності

Обізнаність. Дає можливість зорієнтуватися і вірно вибрати напрям дії, знайти потрібні слова, визначити точки докладання зусиль. Не слід метушитись – треба лише знайти та проаналізувати дійсно важливу інформацію.

Активність. Люди завжди шукали нові можливості для посилення та покращення комунікації, досягнення розуміння. Було створено безліч інструментів – від складених долонь і рупору до спеціальних подій, прес-конференцій та комунікаційних кампаній. Зробив – скажи – почують.


Чесність. Краще взагалі не розпочинати роботу над проектом, якщо знаєш, що доведеться вводити в найменшу оману клієнта чи суспільство. Чесність зобов’язує неявно, але назавжди. Чесність – найбільший ресурс для досягнення мети.

Переконливість. Здатна створювати харизми для ідей, подій, людей. Головний критерій переконливості – зворотній зв’язок аудиторії. У вас не виникатиме запитання: «а для чого це робилося? який результат?» – наші проекти самі маніфестують результат.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35223575
Рік заснування
2008
Кількість працівників8 чол.
Дата реєстрації11.07.2007
Дата оновлення05.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДІЄСЛОВО, ТОВ» присвоєно код 35223575.

Керівником підприємства «ДІЄСЛОВО, ТОВ» є Алі Ніна Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДІЄСЛОВО, ТОВ» — м. Київ, вул. Гната Юри, 9, к. 414.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДІЄСЛОВО, ТОВ» офіційний сайт: http://www.dieslovo.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДІЄСЛОВО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах