ОСИКА КРОНЕКС МАНУФАКТУРА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
43025, м. Луцьк, вул. Словацького, 7
Фактична адреса
61077, м. Харків, вул. Миру, 66
Поштова адреса
61077, м. Харків, вул. Миру, 66
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Осика Вадим Сергійович — Директор

Продукція, послуги

вторинна гранула, агломерат , переробка макулатури и пластмаси

Інформація про компанію

Компанія ”Укравіпак - технології” створена в 2008 році з метою надати українським підприємствам послуги з постачання полімерної сировини. Принципи компанії- постійна наявність продукції, широкий асортимент, оптимальне ціни, висока якість. Основними критеріями в роботі з діловими партнерами є порядність і абсолютна прозорість у всіх угодах. До ваших послуг постійний доступ до інформації про матеріали і цінові тенденції на ринку полімерів. Індивідуальний підхід - основа взаємин з покупцями і постачальниками. Це дозволяє в кожному окремому випадку вибрати оптимальну схему роботи з тим чи іншим клієнтом. Співпраця з нами передбачає можливість надання товарного кредиту і укладення довгострокових контрактів. Наша компанія дуже високо цінує своєчасне виконання узятих на себе зобов’язань, що прямим чином впливає на поліпшення умов роботи! Міцні ділові зв’язки з підприємствами-виробниками дозволяють нам забезпечити безперебійність поставок.Компанія Укравіпак-технології займається переробкою сировини і виробництвом гранули. Характеристики ПВД: Колір - приємний світло-тілесний відтінок. Ступінь очищення: вихідна сировина - первинна виробничі відходи і шлюб підприємств. Забруднюючі компоненти видалені вручну при підготовці сировини. 200-я сітка в якості фільтра та проходження декількох циклів мийки на сучасному комплексі забезпечує чистоту матеріалу на 98%. Це один з найвищих показників на ринку. Актуальна ціна вказана в оголошенні і може змінюватися в залежності від обсягу замовлення. Купуючи продукцію у нас, Ви отримуєте численні переваги: ​​• Можливість замовити пробну партію. • Найнижчі ціни - ми виробники. • Доставка в день замовлення. • Можливість замовити як невеликі партії, так і дуже великі. • Постійна наявність за рахунок великих потужностей виробництва. • Висока якість виробів (контроль якості). Швидка консультація від співробітників, які допоможуть Вам з будь-яким питанням. • Швидкий прорахунок замовлень, що заощаджує Ваш час і допомагає швидше зорієнтуватися. Для оформлення замовлення зв’яжіться з нами прямо зараз і отримаєте найкращі ціни.

Маркетингова інформація

Країни експортуПольша, Литва, Латвія,
Країни імпортуПольша, Литва, Латвія,

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

гранула відходи ПВД поліетилен агломерат переробка тетра пак Елопак ламінат плівка дробльонка вторсировину вторинка збір продам куплю целюлоза волокна.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38933788
Рік заснування
2008
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації14.10.2013
Дата оновлення06.05.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОСИКА КРОНЕКС МАНУФАКТУРА, ТОВ» присвоєно код 38933788.

Керівником підприємства «ОСИКА КРОНЕКС МАНУФАКТУРА, ТОВ» є Осика Вадим Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОСИКА КРОНЕКС МАНУФАКТУРА, ТОВ» — м. Луцьк, вул. Словацького, 7.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОСИКА КРОНЕКС МАНУФАКТУРА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах