ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ

Адреса
79066, м. Львів, вул. Грунтова, 5

Продукція, послуги

Фото — ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ Пропонуємо широкий спектр нашої продукції:
- тепло-звукоізоляція та вогнезахист з кам’яної вати (ROCKWOOL);
- системи теплоізоляції фасадів, фасадні фарби та штукатурки (KREISEL, CAPAROL);
- штукатурні цементно-вапняні та вапняні штукатурки, мозаїчна штукатурка, стяжки до підлоги, клеї до плитки, фуги, клей до газоблоку (KREISEL);
- екструдований пінополістирол. Клас горючості Г1 (PENOBOARD);
- фасадні облицювальні панелі з кам’яної вати (ROCKWOOL);
- дюбеля для кріплення теплоізоляційних матеріалів (FAST-FIX).

Інформація про компанію

Компанія ”ЛЕМБЕРГБУД” пропонує комплексні рішення в галузі будівництва та комплектації будівельних матеріалів.

У нас Ви знайдете великий асортимент товарів за прийнятними цінами, а наш кваліфікований персонал завжди з радістю Вам допоможе та надасть професійне обслуговування.

ТОВ ”ЛЕМБЕРГБУД” завжди намагається допомагати своїм замовникам у досягненні поставленої мети - побудувати чи відремонтувати будинок.
Ми пропонуємо не окремі предмети або послуги, а ціле комплексне рішення!

Наша фірма пропонує широкий асортимент будівельних елементів, наприклад, суміші для фасаду (клеї, фарби, штукатурки, мозаїка і т.п.), ізоляційний матеріал (вата мінеральна, екструдований пінополістирол), матеріали для покрівельного покриття (ПВХ мембрани), та інші матеріали (стяжки до підлоги, клеї для плитки та штучного каменю, цементно-вапняні штукатурки, вапняні штукатурки, мінеральна вата для облаштування камінів і т.п.). Своїм асортиментом ми намагаємося піти максимально назустріч замовникові, щоб під одним дахом він знайшов все, що йому потрібно.

Нашими замовниками є відомі будівельні компанії, такі як: ”Ріел”, ”Ваш Дім”, ”Креатор-Буд”, ”Ітергал Буд”, ”Авалон інк”, ”Добра оселя”, ”АВР-Буд” і та ін.

Сподіваємося, що і Ви станете одним з наших клієнтів.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Rockwool (Данія)
KREISEL,СAPAROL (Австрія)
PENOBOARD (Україна)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

системи для утеплення фасаду, будівельні матеріали львів, мінеральна вата для утеплення даху, теплоізоляція кам’яною ватою, суміші для утеплення фасаду крайзель, системи теплоізоляції підлоги, системи теплоізоляції фасадів, тепло-звукоізоляція, суміші для фасаду, штукатурка для фасаду, rockwool роквул, звукоізоляційні матеріали, будівельні матеріали оптом, будматеріали для утеплення будинку, вогнезахист з кам’яної вати, клей для плитки, стяжки для підлоги, фарби фасадні, цементно-вапняні штукатурки, матеріали для утеплення будинку, клей до газоблоку, вапняні штукатурки, мозаїка, вата для каміну, екструдований пінополістирол, дюбель для кріплення теплоізоляціі

Про компанію

Код ЄДРПОУ40248785
Керівник
Ткачик Юлія Петрівна — директор
Рік заснування
2016
Дата реєстрації03.08.2010
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ» присвоєно код 40248785.

Керівником підприємства «ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ» є Ткачик Юлія Петрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ» — м. Львів, вул. Грунтова, 5.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ» офіційний сайт: https://lemberg-bud.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
79066, м. Львів, вул. Грунтова, 5
E-mail
Відгуки про компанію «ЛЕМБЕРГБУД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах