НОВОМОСКОВСЬКА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
51200, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 2
Телефони
Керівник, директор
Полішко Віктор Миколайович
Бухгалтер
Мирна Ганна Кіндратівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02723576
Кількість працівників33 чол.
Дата реєстрації30.04.1993
Дата оновлення06.05.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «НОВОМОСКОВСЬКА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НОВОМОСКОВСЬКА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» присвоєно код 02723576.

Керівником підприємства «НОВОМОСКОВСЬКА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» є Полішко Віктор Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НОВОМОСКОВСЬКА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ» — Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 2.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НОВОМОСКОВСЬКА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах