ПРАЙМ, ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ТОВ

Юридична адреса
63525, Харківська обл., Чугуївський р-н, смт. Малинівка, вул. Олімпійська, 1
Телефони

Продукція, послуги

Лікеро-горілчаний завод ”PRIME” - це новий, досконалий, ”з нуля” побудований комплекс з виробництва алкогольних напоїв. Це досконалість обумовлено вибором місця для будівництва заводу: екологічно чистий регіон, наявність артезіанських свердловин глибиною понад 750 м з унікальною за смаком водою, транспортні розв’язки. На підприємстві реалізовані додаткові проекти: художньо оформлені ландшафт, екстер’єр будівель, інтер’єр приміщень.

Інформація про компанію

PRIME - великий лікеро-горілчаний завод, на якому виробляються якісні алкогольні напої котрі володіють високими смаковими якостями. Завод було відкрито в 2006 році і на сьогоднішній день він істотно виділяється на тлі аналогічних підприємств нашої країни.

На заводі PRIME виробляється продукція з таких категорій:

• Міцні напої.
• Горілка.
• Легкі напої.
• Преміум.
• Бальзами.

Завод PRIME здатний похвалитися наявністю високотехнологічних виробничих потужностей, завдяки яким для нього не складе проблем вироблення до двадцяти чотирьох мільйонів пляшок на місяць.

Висока якість продукції забезпечується багатьма факторами і дуже вагомим серед них є застосування води з артезіанського джерела. Саме завдяки наявності джерела, глибина якого дорівнює 700 метрів це місце було вибрано для будівництва заводу.

На території PRIME розташоване дуже містке водосховище, завдяки якому в процесі виробництва виключені перепади якості спирту - місткість сховища становить два мільйони літрів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33867056
Керівник
Безщасний Дмитро Васильович
Бухгалтер
Безугла Людмила Михайлівна
Кількість працівників191 чол.
Дата реєстрації04.09.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРАЙМ, ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 33867056.

Керівником підприємства «ПРАЙМ, ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Безщасний Дмитро Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРАЙМ, ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ТОВ» — Харківська обл., Чугуївський р-н, смт. Малинівка, вул. Олімпійська, 1.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
63525, Харківська обл., Чугуївський р-н, смт. Малинівка, вул. Олімпійська, 1
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ПРАЙМ, ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах