БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ, ДЧП ПАТ КИЇВХЛІБ
Продукція, послуги
Продукція: Хліб / Батони / Булочні вироби / Здобні вироби / Тісто заморожене / Сушки / Соломка / Сухарі / Хлібні палочки / Печиво / Сухарі панірувальні / Короваї / Пасхальні вироби / Пироги / Пиріжки
Рекламна інформація
Публічне акціонерне товариство «Київхліб» – визнаний лідер хлібопекарного ринку України.
До складу компанії входить 5 виробничих цехів у столиці, а також 5 хлібозаводів в Київській області, – в містах Бровари, Макаров, Сквира, Біла Церква і Фастів.
Підприємства компанії випускають до 500 тонн хлібобулочних і 20 тонн кондитерських виробів на добу. На сьогоднішній день асортимент продукції налічує близько 500 найменувань.
Щоб мешканці столичного регіону могли щоденно отримувати свіжий хліб, на підприємствах ПАТ «Київхліб» працює більше 4 тисяч робітників і фахівців.
Між тим, славетна історія об’єднання київських хлібопекарських підприємств налічує вже більше 80 років. Із 1930 року, зі створенням київського тресту «Головхліб» в Києві, було побудовано 12 хлібокомбінатів.
У 1996 році на базі державного підприємства ”Київхліб” створено відкрите акціонерне товариство ”Київхліб”, яке в 2011 році змінило назву з ”Відкритого” на ”Публічне”.
Зробивши ставку на досвід і професіоналізм фахівців, зберігши кращі традиції, використовуючи вироблені впродовж багатьох років технології виробництва та рецептури, компанія взяла курс на завоювання лідируючих позицій на вітчизняному ринку.
Наразі об’єднання випускає хлібобулочну і кондитерську продукцію під торговими марками: ТМ «Київхліб», ТМ «БКК», ТМ «Марсель», ТМ «Червона калина», ТМ «Гаряча штучка».
В 2013 році дочірні підприємства ПАТ ”Київхліб” були приєднаня до Товариства на правах виробничих цехів. Реорганізація мала на меті підвищення ефективності роботи ПАТ ”Київхліб”, та забезпечила раціональне використання виробничих потужностей.
Сьогодні на комбінатах здійснюється системна реконструкція, постійно удосконалюється і модернізується парк технологічного устаткування, запускаються нові виробничі потужності. Завдяки висококваліфікованим спеціалістам та вдалій реалізації нових рецептур динамічно нарощується випуск нової продукції, розширюється асортимент.
Питанням якості продукції та дотриманню технології її виготовлення компанія приділяє першочергового значення. Хліб виготовляється з натуральної високоякісної сировини, без використання консервантів і поліпшувачів. Продукція не містить ГМО.
З метою підвищення ефективності управління виробництвом і конкурентоспроможності продукції, на всіх підприємствах сертифіковані і функціонують системи управління якістю згідно з вимогами стандарту ISO 9001, на виробничих майданчиках №1 та № 12 впроваджено систему безпечності продукції HACCP.
До складу компанії входить 5 виробничих цехів у столиці, а також 5 хлібозаводів в Київській області, – в містах Бровари, Макаров, Сквира, Біла Церква і Фастів.
Підприємства компанії випускають до 500 тонн хлібобулочних і 20 тонн кондитерських виробів на добу. На сьогоднішній день асортимент продукції налічує близько 500 найменувань.
Щоб мешканці столичного регіону могли щоденно отримувати свіжий хліб, на підприємствах ПАТ «Київхліб» працює більше 4 тисяч робітників і фахівців.
Між тим, славетна історія об’єднання київських хлібопекарських підприємств налічує вже більше 80 років. Із 1930 року, зі створенням київського тресту «Головхліб» в Києві, було побудовано 12 хлібокомбінатів.
У 1996 році на базі державного підприємства ”Київхліб” створено відкрите акціонерне товариство ”Київхліб”, яке в 2011 році змінило назву з ”Відкритого” на ”Публічне”.
Зробивши ставку на досвід і професіоналізм фахівців, зберігши кращі традиції, використовуючи вироблені впродовж багатьох років технології виробництва та рецептури, компанія взяла курс на завоювання лідируючих позицій на вітчизняному ринку.
Наразі об’єднання випускає хлібобулочну і кондитерську продукцію під торговими марками: ТМ «Київхліб», ТМ «БКК», ТМ «Марсель», ТМ «Червона калина», ТМ «Гаряча штучка».
В 2013 році дочірні підприємства ПАТ ”Київхліб” були приєднаня до Товариства на правах виробничих цехів. Реорганізація мала на меті підвищення ефективності роботи ПАТ ”Київхліб”, та забезпечила раціональне використання виробничих потужностей.
Сьогодні на комбінатах здійснюється системна реконструкція, постійно удосконалюється і модернізується парк технологічного устаткування, запускаються нові виробничі потужності. Завдяки висококваліфікованим спеціалістам та вдалій реалізації нових рецептур динамічно нарощується випуск нової продукції, розширюється асортимент.
Питанням якості продукції та дотриманню технології її виготовлення компанія приділяє першочергового значення. Хліб виготовляється з натуральної високоякісної сировини, без використання консервантів і поліпшувачів. Продукція не містить ГМО.
З метою підвищення ефективності управління виробництвом і конкурентоспроможності продукції, на всіх підприємствах сертифіковані і функціонують системи управління якістю згідно з вимогами стандарту ISO 9001, на виробничих майданчиках №1 та № 12 впроваджено систему безпечності продукції HACCP.
Види діяльності
- Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
- Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання
- Оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин
- Оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами
- Допоміжне обслуговування наземного транспорту
- Надання в оренду інших машин, устатковання та товарів
- Комплексне обслуговування об’єктів
Питання та відповіді
За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі
«БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ, ТОВ» присвоєно код 00378632.
Керівником підприємства «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ, ТОВ» є Гончаренко Тетяна Олександрівна,
згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.
За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України
юридична адреса підприємства «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ, ТОВ» — Київська обл., м. Біла Церква, вул. Голубина, 11.
За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету,
у підприємства «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ, ТОВ» офіційний сайт: https://kyivkhlib.ua/
Статус юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.