ФРУТЕКС, ТОВ
Контакти
Продукція, послуги
Добавки для кондитерських і молочних виробів / Виготовляються як гетерогенні (з цілими або роздрібнюваними ягодами і фруктами), так і гомогенні (з протертих ягід і фруктів) / Патока мальтози
Інформація про компанію
ДОБАВКИ ДЛЯ ГОТОВХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ:
- Використовуються в якості прошарку або начинки в готових кондитерських виробах: кекси, рулети, зефіри, бісквіти і т.д. Основним якісним показником цих добавок для кондитерських виробів є відсутність синерезису в цих начинках після механічного руйнування (перекачування насосами, перемішування і т.д), що дозволяє їх використовувати на тих підприємствах, де процес внесення начинок механізований. Відсутність синерезису дає можливість зберігати товарний вид кінцевого продукту протягом усього терміну зберігання. Ці начинки мають м’яку, добре мастку консистенцію, використання пектинів дозволяє отримати начинки з хорошими
органолептічекімі властивостями - аромат, прозорість, консистенція.
Термостабільний ДОБАВКИ:
- Вносяться в тестову заготівлю перед випічкою. Особливістю термостабільних добавок є те, що вони добре витримують температурні впливу - температура 180-220, час випічки 10-20 хв, в процесі випікання не википають, після випічки зберігають форму, поверхня має глянцевий блиск, не липне (важливо при
виробництві відкритих виробів). Термостабільні добавки так само мають м’яку пастоподібну консистенцію, прекрасно переносять механічне руйнування (перекачування насосами, перемішування, дозування пневмодозаторамі і т.д) не втрачаючи при цьому термостабільних властивостей. У процесі зберігання пропечений виробів начинка не мутніє, не
висихає, дозволяючи таким чином зберегти привабливий товарний вигляд кінцевого виробу протягом всього
строку зберігання.
Цей тип начинки також придатний для виробництва заморожених напівфабрикатів, так як при заморожуванні не
кристалізується, а після розморожування зберігає свої термостабільні властивості.
Наповнювачі виготовляються в такому асортименті:
• «Абрикосовий» • «Вишневий» • «Малиновий» • «Персиковий»
• «Полуничний» • «Журавлинний» • «Лісова ягода» • «Чорносмородиновий» • «Яблучний»
Асортимент може бути розширений за бажанням замовника.
- Використовуються в якості прошарку або начинки в готових кондитерських виробах: кекси, рулети, зефіри, бісквіти і т.д. Основним якісним показником цих добавок для кондитерських виробів є відсутність синерезису в цих начинках після механічного руйнування (перекачування насосами, перемішування і т.д), що дозволяє їх використовувати на тих підприємствах, де процес внесення начинок механізований. Відсутність синерезису дає можливість зберігати товарний вид кінцевого продукту протягом усього терміну зберігання. Ці начинки мають м’яку, добре мастку консистенцію, використання пектинів дозволяє отримати начинки з хорошими
органолептічекімі властивостями - аромат, прозорість, консистенція.
Термостабільний ДОБАВКИ:
- Вносяться в тестову заготівлю перед випічкою. Особливістю термостабільних добавок є те, що вони добре витримують температурні впливу - температура 180-220, час випічки 10-20 хв, в процесі випікання не википають, після випічки зберігають форму, поверхня має глянцевий блиск, не липне (важливо при
виробництві відкритих виробів). Термостабільні добавки так само мають м’яку пастоподібну консистенцію, прекрасно переносять механічне руйнування (перекачування насосами, перемішування, дозування пневмодозаторамі і т.д) не втрачаючи при цьому термостабільних властивостей. У процесі зберігання пропечений виробів начинка не мутніє, не
висихає, дозволяючи таким чином зберегти привабливий товарний вигляд кінцевого виробу протягом всього
строку зберігання.
Цей тип начинки також придатний для виробництва заморожених напівфабрикатів, так як при заморожуванні не
кристалізується, а після розморожування зберігає свої термостабільні властивості.
Наповнювачі виготовляються в такому асортименті:
• «Абрикосовий» • «Вишневий» • «Малиновий» • «Персиковий»
• «Полуничний» • «Журавлинний» • «Лісова ягода» • «Чорносмородиновий» • «Яблучний»
Асортимент може бути розширений за бажанням замовника.
Види діяльності КВЕД
- Рекламні агентства
- Надання інших допоміжних комерційних послуг
- Складування
- Спеціалізована діяльність по дизайну
- Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії
- Діяльність у сфері бухгалтерського обліку та консультації з питань оподаткування
- Надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого майна
- Оптова торгівля лісоматеріалами, будівельними матеріалами і обладнанням
- Діяльність з підтримки театральних і концертних заходів
- Виробництво дерев’яних будівельних конструкцій та столярних виробів
- Діяльність в галузі архітектури
Питання та відповіді
За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФРУТЕКС, ТОВ» присвоєно код 33565967.
Керівником підприємства «ФРУТЕКС, ТОВ» є Печериця Марія Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.
За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФРУТЕКС, ТОВ» — м. Київ, вул. Кудрі, 37а, нежиле прим. 1.
За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФРУТЕКС, ТОВ» офіційний сайт: http://www.fruteks.com.ua/
Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.