УКРЕНЕРГОКОМПЛЕКТ, ДП З КОМПЛЕКТНОЇ ПОСТАВКИ УСТАТКУВАННЯ

Юридична адреса
04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 11/8
Телефони

Продукція, послуги

Продукція: Арматура та ізолятори для повітряних ліній електропередач / Електродвигуни / Трансформатори силові і вимірювальні / Високовольтне електротехнічне обладнання, комплектуючі, ЗІП / Низьковольтне електротехнічне обладнання, комплектуючі, ЗІП / Електротехнічні вироби і матеріали / Контрольно-вимірювальні прилади, датчики, засоби технологічного контролю і автоматики / Кабельно-провідникова продукція Апаратура зв’язку / Теплотехнічне устаткування, обладнання водопідготовки, мазутного, газового і вугільного господарств Насосно-компресорне обладнання / Труби і трубопровідна арматура / Хімічна продукція / Обладнання будіндустрії, засобів механізації / Будівельні матеріали

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00132842
Керівник
Сокол Ольга Іванівна
Бухгалтер
Бокій Людмила Петрівна
Кількість працівників46 чол.
Дата реєстрації03.03.1995
Дата оновлення03.12.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРЕНЕРГОКОМПЛЕКТ, ДП З КОМПЛЕКТНОЇ ПОСТАВКИ УСТАТКУВАННЯ» присвоєно код 00132842.

Керівником підприємства «УКРЕНЕРГОКОМПЛЕКТ, ДП З КОМПЛЕКТНОЇ ПОСТАВКИ УСТАТКУВАННЯ» є Сокол Ольга Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРЕНЕРГОКОМПЛЕКТ, ДП З КОМПЛЕКТНОЇ ПОСТАВКИ УСТАТКУВАННЯ» — м. Київ, вул. Дорогожицька, 11/8.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 11/8
Телефони
Відгуки про компанію «УКРЕНЕРГОКОМПЛЕКТ, ДП З КОМПЛЕКТНОЇ ПОСТАВКИ УСТАТКУВАННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах