ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ЗВ’ЯЗКУ ІМ. О. С. ПОПОВА, ДП

Контакти

Юридична адреса
65029, м. Одеса, вул. Кузнечна, 1
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Каптур Вадим Анатолійович — ректор

Інформація про компанію

Найближчі завдання Академії визначаються вимогами європейської інтеграції вищої школи (Болонскої декларації) - процесом, пов’язаним з кардинальними змінами світового розвитку, з переходом до нових наукомістких технологій, що використовують комп’ютерну техніку й телекомунікації, які сприяють створенню сприятливих умов для входження у світове інформаційне суспільство й розширенню доступу до світових інформаційних систем і ресурсів.
У той же самий час процес модернізації, що відбувається, припускає не тільки привнесення в систему освіти Академії елементів європейської освітньої системи, але й всебічний аналіз її позитивних і негативних тенденцій, що виявляються при об’єктивному й нетенденційному науковому аналізі.
Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова не може сьогодні перебувати поза процесами глобалізації й інформатизації. Її метою є вихід на рівень світових стандартів і інтеграція у світовий науково-освітній простір. Якісний рівень фундаментальної й професійної підготовки фахівців, об’єктивні показники науково-педагогічної діяльності, які забезпечує Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова, дозволять їй і в нових умовах зберегти свій високий рейтинг не тільки в Україні, але й за її межами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01180116
Рік заснування
1920
Кількість працівників9000 чол.
Дата реєстрації08.04.2002
Дата оновлення18.10.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ЗВ’ЯЗКУ ІМ. О. С. ПОПОВА» присвоєно код 01180116.

Керівником підприємства «ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ЗВ’ЯЗКУ ІМ. О. С. ПОПОВА» є Каптур Вадим Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ЗВ’ЯЗКУ ІМ. О. С. ПОПОВА» — м. Одеса, вул. Кузнечна, 1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ЗВ’ЯЗКУ ІМ. О. С. ПОПОВА» офіційний сайт: https://old.suitt.edu.ua/
Відгуки про компанію «ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ЗВ’ЯЗКУ ІМ. О. С. ПОПОВА, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах