НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО ЦЕНТРУ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03041, м. Київ, вул. Родімцева, 5
E-mail
Керівник, директор
Дереновський Руслан Миколайович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33861520
Дата реєстрації19.12.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО ЦЕНТРУ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ, ТОВ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО ЦЕНТРУ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ, ТОВ» присвоєно код 33861520.

Керівником підприємства «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО ЦЕНТРУ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ, ТОВ» є Дереновський Руслан Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО ЦЕНТРУ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ, ТОВ» — м. Київ, вул. Родімцева, 5.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО ЦЕНТРУ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах