ЄВРО КОМЕРС, ТОВ
Продукція, послуги
Гуртовий продаж м’яса та субпродуктів:
- свинина в елементах, зачистка 5D;
- шийна частина 5D;
- корейка б/к (балик) 5D;
- лопатка б/к 5D;
- задній окіст б/к (шинка) 5D;
- вирізка 5D.
Свинина в елементах:
- шийна частина;
- корейка б/к (балик);
- лопатка б/к;
- задній окіст б/к (шинка);
- вирізка;
- сало хребтове;
- сало бокове;
- ребра м’ясні з грудинки;
- ребра м’ясні з корейки;
- ребра м’ясні з лопатки;
- ребра з лопатки покращенні;
- кістка з шийної частини;
- голонка н/к свинна передня;
- ребра лущенні;
- кістка супова;
- кістка;
- голонка н/к свинна задня.
Яловичина в елементах:
- вирізка яловича;
- яловичина 1 сорт;
- яловичина 2 сорт;
- яловичина в/с;
- шийна частина яловича кускова;
- передня частина яловича кускова;
- задня частина яловича кускова;
- гомілка яловича задня;
- гомілка яловича передня;
- корейка яловича;
- яловиче м’ясо біле;
- кість труби яловича;
- кістки;
- жир яловичий;
- м’ясо з кров’ю яловиче ІІ ка.
Стейки яловичі:
- корейка New York steak;
- корейка Ribeye steak.
ТМ Куратор:
- начинка з печінки кур-бр 0,65 кг (фарш);
- начинка зі шлунків кур-бр 0,65 кг (фарш);
- шашлик з м’яса стегна без шкіри Помідорро ~ 1,4 кг;
- медальйони з філе Базиліката ~ 1,4 кг;
- філе велике Цезар - 4 кг;
- крильця Техаський BBQ ~ 1,4 кг;
- стріпси з філе Примавера ~ 1,4 кг;
- гомілка кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- крило (плеч част) кур-бр н/ф охол (вак пл ~2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- крило кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- м’ясо гомілки кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- стегно кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- тушка кур-бр без кісток н/ф охол (вак пл ~2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- тушка кур-бр н/ф 2,3-2,5 кг охол 4 шт (вак пл ~ 9,6 кг, п/я ~ 19,2 кг, Куратор);
- філе вел кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 4 кг, п/я ~ 16 кг, HoReCa, Куратор);
- філе мал кур-бр н/ф 36-64 г охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- філе стегна кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- четвертина задня кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 4 кг, п/я ~ 16 кг, Куратор);
- Курка Тапака - 1,38 кг;
- крильця Тайпа - 1,4 кг;
- філе шматочками ”По-сицилійськи” - 1,4 кг;
- фарш Професійний - 2,5 кг;
- бургер з філе курячого 3 кг;
- тушка кур-бр н/ф 0,7-0,8 кг;
- тушка кур-бр н/ф 1,1-1,3 кг;
- м’ясо (стегна, гомілки) Американа;
- м’ясо ніжки для виготовлення шаурми - 9 кг;
- м’ясо грудки для виготовлення шаурми - 9 кг;
- стріпси з філе кур-бр п/л 0,5 кг;
- крильця По-техаськи;
- м’ясо кур-бр для виготовлення шаурми Гурман;
- м’ясо ніжки кур-бр для виготовлення шаурми Класік;
- крильця Сакура - 1,4 кг;
- філе для відбивної Ескалоп - 0,5 кг.
- свинина в елементах, зачистка 5D;
- шийна частина 5D;
- корейка б/к (балик) 5D;
- лопатка б/к 5D;
- задній окіст б/к (шинка) 5D;
- вирізка 5D.
Свинина в елементах:
- шийна частина;
- корейка б/к (балик);
- лопатка б/к;
- задній окіст б/к (шинка);
- вирізка;
- сало хребтове;
- сало бокове;
- ребра м’ясні з грудинки;
- ребра м’ясні з корейки;
- ребра м’ясні з лопатки;
- ребра з лопатки покращенні;
- кістка з шийної частини;
- голонка н/к свинна передня;
- ребра лущенні;
- кістка супова;
- кістка;
- голонка н/к свинна задня.
Яловичина в елементах:
- вирізка яловича;
- яловичина 1 сорт;
- яловичина 2 сорт;
- яловичина в/с;
- шийна частина яловича кускова;
- передня частина яловича кускова;
- задня частина яловича кускова;
- гомілка яловича задня;
- гомілка яловича передня;
- корейка яловича;
- яловиче м’ясо біле;
- кість труби яловича;
- кістки;
- жир яловичий;
- м’ясо з кров’ю яловиче ІІ ка.
Стейки яловичі:
- корейка New York steak;
- корейка Ribeye steak.
ТМ Куратор:
- начинка з печінки кур-бр 0,65 кг (фарш);
- начинка зі шлунків кур-бр 0,65 кг (фарш);
- шашлик з м’яса стегна без шкіри Помідорро ~ 1,4 кг;
- медальйони з філе Базиліката ~ 1,4 кг;
- філе велике Цезар - 4 кг;
- крильця Техаський BBQ ~ 1,4 кг;
- стріпси з філе Примавера ~ 1,4 кг;
- гомілка кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- крило (плеч част) кур-бр н/ф охол (вак пл ~2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- крило кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- м’ясо гомілки кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- стегно кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- тушка кур-бр без кісток н/ф охол (вак пл ~2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- тушка кур-бр н/ф 2,3-2,5 кг охол 4 шт (вак пл ~ 9,6 кг, п/я ~ 19,2 кг, Куратор);
- філе вел кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 4 кг, п/я ~ 16 кг, HoReCa, Куратор);
- філе мал кур-бр н/ф 36-64 г охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- філе стегна кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 2,5 кг, п/я ~ 10 кг, Куратор);
- четвертина задня кур-бр н/ф охол (вак пл ~ 4 кг, п/я ~ 16 кг, Куратор);
- Курка Тапака - 1,38 кг;
- крильця Тайпа - 1,4 кг;
- філе шматочками ”По-сицилійськи” - 1,4 кг;
- фарш Професійний - 2,5 кг;
- бургер з філе курячого 3 кг;
- тушка кур-бр н/ф 0,7-0,8 кг;
- тушка кур-бр н/ф 1,1-1,3 кг;
- м’ясо (стегна, гомілки) Американа;
- м’ясо ніжки для виготовлення шаурми - 9 кг;
- м’ясо грудки для виготовлення шаурми - 9 кг;
- стріпси з філе кур-бр п/л 0,5 кг;
- крильця По-техаськи;
- м’ясо кур-бр для виготовлення шаурми Гурман;
- м’ясо ніжки кур-бр для виготовлення шаурми Класік;
- крильця Сакура - 1,4 кг;
- філе для відбивної Ескалоп - 0,5 кг.
Інформація про компанію
М’ясо - це важливий продукт харчування, головне джерело незамінних амінокислот, заліза й вітамінів групи В, тваринного білка та одне з головних джерел білка взагалі, що є важливим для життєдіяльності людини. М’ясо добре поєднується з різними харчовими продуктами, тому з нього можна приготувати велику кількість різноманітних страв.
У своїй діяльності компанія ”Єврокомерс” керується європейськими цінностями та правилами роботи. Нашими принципами стали надійність, інноваційність та взаємовигідне партнерство. Під надійністю ми розуміємо виконання вашого замовлення безкомпромісно якісно та швидко. Адже ми відчуваємо особисту відповідальність за те, щоб підприємці отримали доставку вчасно, а на столах українців завжди було свіже, корисне та смачне м’ясо.
Аби дотримуватися принципу інноваційності, ми встановили найновітніше німецьке обладнання фірми BANSS та найпотужніші лінії забою. Наші працівники постійно підвищують кваліфікацію, а ми працюємо тільки за сучасними технологіями (одна з них – шокове замороження) і постійно вдосконалюємо логістику. Лише так ми можемо бути впевненими: кожен замовник отримає свіже, корисне та високоякісне м’ясо у найкоротші терміни.
Взаємовигідне партнерство означає для нас прозорий діалог з нашими постачальниками та замовниками. Цінуючи працю фермерів та їхній комфорт, ми встановили гідні ціни та організували власне транспортне підприємство. Розуміючи відповідальність перед підприємцями, ми суворо контролюємо кожен етап м’ясопереробки та пропонуємо імпортне м’ясо. І, звичайно ж, ми піклуємося про власних працівників, забезпечуючи їм європейські умови роботи. Адже високомотивований колектив – одна з запорук успіху!
”Територія м’яса” від ”Єврокомерс” - це лише якісна продукція, що доводиться міжнародним сертифікатом харчової безпеки FSSC 22000. Пропонуємо виробництво і доставку м’ясної продукції за цінами виробника.
У нашій компанії ви можете купити свіже, охолоджене чи заморожене м’ясо. Усю продукцію зберігаємо у спеціально обладнаних холодильниках, де м’ясо та субпродукти знаходиться не більше 3 днів з моменту забою тварини. За процес правильного зберігання відповідають кваліфіковані технологи.
Для роздрібних та оптових покупців діють щотижневі акції. Щоденно доставляємо свіже м’ясо у 14 населених пунктів: Луцьк, Ковель, Дубно, Броди, Тернопіль, Золочів, Львів, Самбір, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Яворів, Червоноград, Сокаль.
Запрошуємо представників Horeca (готелі, ресторани, кафе), рітейлу, переробників м’ясної сировини та державні установи до співпраці.
Купуючи будь-який вид м’ясної продукції у ”Територія м’яса” від ”Єврокомерс”, будьте на 100% впевнені у свіжості та якості продукції.
У своїй діяльності компанія ”Єврокомерс” керується європейськими цінностями та правилами роботи. Нашими принципами стали надійність, інноваційність та взаємовигідне партнерство. Під надійністю ми розуміємо виконання вашого замовлення безкомпромісно якісно та швидко. Адже ми відчуваємо особисту відповідальність за те, щоб підприємці отримали доставку вчасно, а на столах українців завжди було свіже, корисне та смачне м’ясо.
Аби дотримуватися принципу інноваційності, ми встановили найновітніше німецьке обладнання фірми BANSS та найпотужніші лінії забою. Наші працівники постійно підвищують кваліфікацію, а ми працюємо тільки за сучасними технологіями (одна з них – шокове замороження) і постійно вдосконалюємо логістику. Лише так ми можемо бути впевненими: кожен замовник отримає свіже, корисне та високоякісне м’ясо у найкоротші терміни.
Взаємовигідне партнерство означає для нас прозорий діалог з нашими постачальниками та замовниками. Цінуючи працю фермерів та їхній комфорт, ми встановили гідні ціни та організували власне транспортне підприємство. Розуміючи відповідальність перед підприємцями, ми суворо контролюємо кожен етап м’ясопереробки та пропонуємо імпортне м’ясо. І, звичайно ж, ми піклуємося про власних працівників, забезпечуючи їм європейські умови роботи. Адже високомотивований колектив – одна з запорук успіху!
”Територія м’яса” від ”Єврокомерс” - це лише якісна продукція, що доводиться міжнародним сертифікатом харчової безпеки FSSC 22000. Пропонуємо виробництво і доставку м’ясної продукції за цінами виробника.
У нашій компанії ви можете купити свіже, охолоджене чи заморожене м’ясо. Усю продукцію зберігаємо у спеціально обладнаних холодильниках, де м’ясо та субпродукти знаходиться не більше 3 днів з моменту забою тварини. За процес правильного зберігання відповідають кваліфіковані технологи.
Для роздрібних та оптових покупців діють щотижневі акції. Щоденно доставляємо свіже м’ясо у 14 населених пунктів: Луцьк, Ковель, Дубно, Броди, Тернопіль, Золочів, Львів, Самбір, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Яворів, Червоноград, Сокаль.
Запрошуємо представників Horeca (готелі, ресторани, кафе), рітейлу, переробників м’ясної сировини та державні установи до співпраці.
Купуючи будь-який вид м’ясної продукції у ”Територія м’яса” від ”Єврокомерс”, будьте на 100% впевнені у свіжості та якості продукції.
Філії та представництва
м. Львів, просп. В’ячеслава Чорновола, 67г
Маркетингова інформація
Види діяльності КВЕД
- Виробництво м’яса
- Виробництво готових кормів для домашніх тварин
- Виробництво м’ясних продуктів
- Виробництво готової їжі та страв
- Оптова торгівля м’ясом та м’ясними продуктами
- Оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими маслами та жирами
- Неспеціалізована оптова торгівля
- Роздрібна торгівля м’ясом та м’ясними продуктами в спеціалізованих магазинах
- Роздрібна торгівля, яка здійснюється фірмами поштового замовлення або через Інтернет
- Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами
- Вантажний автомобільний транспорт
- Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії
- Роздрібна торгівля рибою, ракоподібними і молюсками в спеціалізованих магазинах
- Будівництво житлових і нежитлових будівель
- Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах продуктами харчування
- Роздрібна торгівля фруктами та овочами в спеціалізованих магазинах
- Роздрібна торгівля хлібобулочними та цукровими кондитерськими виробами
- Роздрібна торгівля алкогольними та іншими напоями в спеціалізованих магазинах
- Роздрібна торгівля тютюновими виробами в спеціалізованих магазинах
- Роздрібна торгівля продуктами харчування в спеціалізованих магазинах
Питання та відповіді
За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЄВРО-КОМЕРС, ТОВ» присвоєно код 37059699.
Керівником підприємства «ЄВРО-КОМЕРС, ТОВ» є Мисак Оксана Степанівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.
За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЄВРО-КОМЕРС, ТОВ» — Львівська обл., м. Шептицький, вул. Львівська, 19.
За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЄВРО-КОМЕРС, ТОВ» офіційний сайт: https://tmyasa.com.ua/
Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.